Acestea sunt cuplurile care au ramas impreuna chiar si dupa o infidelitate

Foarte multe celebritati au avut scandaluri de infidelitate de-a lungul timpului dar cu toate astea au ramas impreuna.  Foarte multe din zvonurile aparute s-au si adeverit dar, celebritatile au reusit sa treaca peste ele si sa ramana impreuna. Declarand ca toate aceste scandaluri le-au facut relatia mai puternica.

Cuplurile de celebritati care au ramas impreuna desi au trecut printr-un scandal de infidelitate

Kate Middleton si Printul William

In momentul in care Kate era insarcinata cu cel de-al treilea copil, mai exact in 2019 a circulat un zvon cum ca printul William a inselat-o cu o buna prietena de familie, mai exact cu Rose Hanbury. Familia Regala a negat zvonurile dar acestea au tot circulat pe parcursul verii.

Beyonce si Jay Z

Zvonurile legate de infidelitatea lui Jay Z au inceput sa circule in momentul in care sora lui Beyonce, Solange l-a atacat intr-un lift. Dupa care a fost lansat si albumul lui Beyonce, Lemonade care confirma infidelitatea lui Jay Z. In anul 2017 Jay Z isi recunoaste greseala intr-un interviu realizat de The New York Times.

David si Victoria Beckham

In anul 2004 a inceput sa circule un zvon cum ca David Beckham ar avea o aventura cu asistenta sa Bebecca Loos . David a negat zvonurile dar au aparut altele in care Danielle Heath si Sarah Marbeck au sustinut ca au avut o aventura cu David. Acesta a dat in judecata diferite publicatii si a avut parte de sustinerea Victoriei in asta.

Donald Trump si Melania Trump

De-a lungul vietii sale presedintele Donald Trump a infruntat multe acuzatii de infidelitate printre care si unul cu starleta de filme pentru adulti Stormy Daniels. Aceasta a declarat ca a primit bani de la avocatul lui Trump pentru a pastra secretul dar Melania nu a parut deranjata de aceste declaratii.

Pink si Carey Hart

Pink si Carey Hart au avut o relatie tumultoasa cu despartiri si impacari. Acestia aproape ca s-au despartit atunci cand au aparut zvonuri legate de infidelitatea lui Hart in 2008 dar in prezent au o relatie puternica si doi copii impreuna.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick

In anul 2008 au aparut zvonuri ca Matthew a avut o aventura cu o femeie in timp ce Sarah Jessica Parker era plecata la filmari. Dupa care in anul 2014 au aparut mai multe zvonuri despre Broderick si alte femei dar Sarah a ales sa isi apere sotul.

Jude Law si Sienna Miller

Scandalurile de infidelitate au fost mai mereu prezente in acest cuplu. Mai intai Jude Law a fost acuzat  ca a avut o aventura cu dadaca sa dupa care Sienna Miller a recunoscut ca l-a inselat pe Law cu actorul Daniel Craig. Despartirile si impacarile au fost tot timpul prezente in relatia lor, dar cei doi s-au despartit definitiv in anul 2011.

Kevin Hart si Eniko Harris

Eniko a descoperit infidelitatea lui Kevin atunci cand era insarcinata cu fiul lor. Aceasta a primit vestea de la un necunoscut pe Instagram. Sarcina a fost motivul pentru care a decis sa ramana  „Cred ca a fost singurul lucru care m-a ajutat să trec peste”,  a declarat Eniko.  „Nu eram pregatita atunci sa renunt la familia mea. Mi-am dorit ca Kenzo sa isi cunoasca tatal si sa creasca alaturi de el” a mai mentionat aceasta.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment