Semnele care iti arata ca relatia voastra nu va mai dura

Esti ingrijorata cu privire la relatia ta? Te temi ca aceasta nu va mai dura? Atunci trebuie sa te intrebi daca tu si partenerul tau sunteti destinati sa fiti impreuna.

Iata la ce trebuie sa acorzi atentie

Tineti foarte mult timp suparare si nu depasiti momentele dificile

Nu este deloc firesc sa tii suparare pe partenerul tau oricat de des va certati, cel mai bine este sa discuti cu acesta si sa gasiti o rezolvare pentru toate problemele. Este toxic sa cautati non-stop scandal si sa nu incercati sa aplanati conflictele care pot aparea.

Nu aveti nimic in comun

Chiar daca sunteti diferiti trebuie sa aveti lucruri pe care sa le faceti impreuna. Vizionarea unui film sau sa mergeti intr-un restaurant trebuie sa va ajute sa va relaxati. Micile momente pe care le petreceti impreuna trebuie sa va aduca mai aproape si sa va ajute sa va formati o relatie mai puternica. Daca in schimb nu puteti face ceva impreuna fara sa va certati atunci aveti o reala problema.

Exista prea multa gelozie in relatia voastra

Gelozia nu este neaparat un lucru rau. Daca stiti cum sa aplanati conflictele si toate aceste crize de gelozie totul va fi bine daca in schimb nu reusiti sa gestionati aceste situatii atunci veti sta non-stop in tensiune.

Nu exista respect

Respectul este esential intr-o relatie, fara respect nu puteti avea parte de o relatie sanatoasa. Trebuie sa va pretuiti si sa treceti peste orice conflict impreuna, respectul este esential intr-o relatie. Insultele sunt interzise si nu puteti avea parte de o relatie frumoasa si sincera daca nu invatati mai intai sa va respectati.

Crictica este constanta in relatia voastra

In momentul in care va criticati non-stop trebuie sa va asteptati ca lucrurile sa nu fie tocmai placute la un moment dat. Cearta constanta in relatie nu are cum sa duca la bine. Trebuie sa poti discuta cu partenerul tau tot ce iti trece prin cap fara probleme si trebuie sa simti ca acesta nu te va judeca pentru fiecare decizie pe care o iei. Nu trebuie sa fie de acord cu tot ceea ce faci dar asta nu inseamna ca trebuie sa te critice non-stop.

Nu mai exista afectiune

Chiar daca sunteti in aceasta relatie de foarte mult timp afectiunea nu ar trebui sa lipseasca. Momentele frumoase intre voi trebuie sa fie prezente si dupa 8 ani de relatie. Este necesar sa stiti cum sa petreceti cateva clipe frumoase si cum sa va alintati.

Nu ii place sa lege alte noi prietenii

Faptul ca partenerul tau refuza sa va faceti noi cunostinte este un semn rau. Chiar daca aveti prieteni asta nu inseamna ca nu puteti lega noi prietenii. Atat tu cat si partenerul tau trebuie sa iesiti cat mai des in oras si sa legati noi prietenii. Conteaza foarte mult sa aveti posibilitatea de a iesi cu un inca un cuplu si sa detasati de problemele de zi cu zi.

Daca in relatia ta ai parte de toate cele mentionate mai sus atunci este clar ca aceasta se va deteriora extrem de repede.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment