Defectele oamenilor care nu se vor casatori niciodata

Anumite persoane nu se vor casatori niciodata. Acestea au anumite defecte si par sa nu isi gaseasca dragostea.

Daca vrei sa iti gasesti dragostea si ai aceste defecte atunci cu siguranta trebuie sa schimbi ceva la tine.

Iata care sunt cele 7 defecte ale oamenilor care nu se vor casatori niciodata

Sunt neinteresanti

Marea majoritate a oamenilor se intalnesc pentru ca au un interes comun asa cum ar fi alergarea, calatoriile sau alpinismul. Chiar sic and nu au interese comune acestia sunt atrasi pentru ca fiecare are o pasiune pentru ceva.

Persoanele care nu sunt pasionate de nimic in viata sunt neinteresante iar asta ar putea sa le faca sa ramana singure toata viata.

Sunt deziluzionati

Aceste persoane se scuza ca au standard inalte pentru a justifica de ce nu isi gasesc un partener potrivit. Acestea sunt de fapt blocaje psihologice care nu le permit sa se indragosteasca de nimeni. Dau vine pe standardele lor si nu vor sa priveasca in interior la ceea ce isi doresc cu adevarat.

Fac tot ce pot sa fie iubiti

Acest tip de oameni pot ajunge la o casatorie dar nu pentru mult timp. Ei se comporta ca un prieten, iubit sau sot crezand ca stiu cum sa se faca iubiti.

Eforturile lor nu sunt apreciate si nu va primi atentia de care au nevoie din partea partenerului.

Nu au opinii proprii

Este greu sa se decida daca vor place sau nu cu adevarat pe cineva. Se va intreba mereu daca mama sau sora/fratele este de acord cu relatia pe care o are. Nu poate gasi pe cinvea care sa corespunda la toate standardele sale.

Cred ca nu merita mai mult

Traieste cu impresia de fiecare data ca merita mai mult. Cu totii meritam tot ce este mai bun si pe cineva care sa ne placa cu adevarat. Dar nu poti sa traiesti in permanenta cu ideea ca meriti mai mult.

Nu le place sa dea piept cu realitatea

De cele mai multe ori prefera sa traiasca intr-o realitate selectiva. Nu este recomandat sa fugi de realitate ci sa o infrunti. Daca o partenerul tau se va supara pe tine atunci trebuie sa vorbesti sincer cuel chiar daca asta il va deranja.

Devin cameleoni

Daca vede ca persoanele din jur sunt vegane atunci si partenerul tau va deveni vegan. In cazul in care observa ca cineva din jur si-a facut un tatuaj atunci si el isi va face un tatuaj.

Cameleonii trec prin relatii ca lebada prin apa si nu se vor casatori niciodata. Nu reusesc sa pastreze o relatie buna si sincera.

Toate cele mentionate mai sus sunt defectele oamenilor care nu se vor casatori niciodata. Chiar daca incearca din rasputeri sa lege o relatie frumoasa si sanatoasa nu vor reusi cu adevarat.

Ca sa poata avea parte de o relatie reusita care sa duca la casnicie ar trebui sa schimbe mai multe la ei. Cu cat te vei cunoaste mai bine cu atat vei stii ce trebuie sa schimbi la tine.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment