Care sunt cele mai importante ustensile si obiecte pe care le poti inchiria in domeniul constructiilor?

Atunci cand pasesti in domeniul constructiilor, trebuie sa fii constient de faptul ca vei avea de nevoie de un buget suficient de generos, incat sa-ti duci proiectele la bun sfarsit. Pentru a-ti eficientiza costurile, trebuie sa stii ca ai la dispozitie posibilitatea de a inchiria foarte multe obiecte si ustensile.

In loc sa cumperi o schela metalica, de exemplu, mai bine o inchiriezi de la o firma de profil, iar astfel, muncitorii se pot ocupa de lucrarile la inaltime fara probleme. In momentul in care treci mai departe la alte activitati, pur si simplu returnezi obiectele inchiriate!

La ce iti serveste o schela metalica?

Reglabile pe inaltime, dar si pe lungime, schelele metalice iti sunt de ajutor in momentul in care echipele de muncitori cu care colaborezi trebuie sa se ocupe de lucrari la inaltime. Fie ca este vorba despre aplicarea tencuielii, despre a varui sau despre montarea unor corpuri de iluminat, schelele sunt obiectele care pot fi folosite pentru o gama variata de activitati! Ele sunt suficient de rezistente, incat sa suporte greutati mari, ceea ce inseamna ca muncitorii vor putea tine in permanenta alaturi de ei produsele de constructie de care au nevoie!

Popi metalici

O alta categorie de obiecte, pe care o poti inchiria este formata din popii metalici. Este vorba despre sisteme de sustinere temporara, care pot fi folosite pentru sustinerea planseelor sau a peretilor. Popii sunt reglabili si au lungimi diferite, astfel incat sa ii poti alege pe cei de care ai nevoie. In functie de numarul de popi care iti trebuie, trebuie sa stii ca livrarea se face de catre firma de la care ii inchiriezi.

Sisteme de cofrare

Nu uita de sistemele de cofrare. Si ele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, pentru ca echipele tale de muncitori sa le poata folosi pentru realizarea stalpilor, a fundatiilor sau a planseelor. Sistemele corespund principiilor de securitate, pe care trebuie sa le respecti pe santier, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta!

Utilaje de constructii

Fara ajutorul unor utilaje de constructii potrivite nu ai putea sa-ti duci proiectele la bun sfarsit. Printre cele mai importante, de care ai nevoie se numara:

  • mini-compactoarele – functioneaza pe baza de motorina si sunt excelente pentru compactarea pamantului;
  • mini-excavatoarele – cu ajutorul lor poti scoate pamantul din zonele in care vrei sa torni fundatii;
  • bobcat-urile – incarcatoarele de mici dimensiuni sunt potrivite pentru transportarea materialelor de constructii cat mai aproape de locul in care construiesti;
  • buldo excavatoarele;

Care sunt avantajele de care ai parte cand inchiriezi ustensilele si utilajele in domeniul constructiilor?

Pe langa faptul ca alegand sa inchiriezi ustensile si utilaje de constructii economisesti sume importante de bani, te bucuri si de alte avantaje importante:

  • toate obiectele/utilajele respecta normele in vigoare in domeniul constructiilor;
  • utilajele sunt foarte bine intretinute si nu trebuie sa-ti faci griji ca in timp trebuie sa le schimbi anumite piese;
  • transportul iti este asigurat de LucInvest: trebuie doar sa alegi echipamentele de care ai nevoie, iar apoi le vei primi in timp util pe santier;
  • poti prelungi contractul de inchiriere, daca lucrarile tale iti impun acest lucru.

Alege sa construiesti inteligent si manageriaza-ti bugetul foarte bine, astfel incat sa poti respecta termenele limita pe care le oferi clientilor! In loc sa investesti sume mari de bani in utilaje pe care nu le vei folosi decat o scurta perioada de timp, mai bine le inchiriezi de la LucInvest.ro si nici nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta intretinerii lor!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment