Care sunt stilurile vestimentare vedete din anul 2022

Catalin Botezatu a vorbit despre stilurile vestimentare cele mai celebre ale anului 2022. Acesta a tinut sa ofere sfaturi femeilor despre cum isi pot alege tinutele vestimentare pentru a iesi in evidenta si pentru a fi mereu in ton cu moda.

Iata ce a dezvalui celebrul designer

Catalin Botezatu a spus care sunt culorile la moda la debutul sezonului cald si cum ar trebui sa ne realizam un look ca la carte.

“Pentru primăvară vara acestui an avem, multă culoare. Galbenul, portocaliul vor fi vedetele accestui an. Rozul pudrat este în tendințe, alături de verdele pădure, bleu ciel, roșu aprins. Ciudat și contrar faptului că este sezonul primăvară vară se vor purta griurile. Stilul etno reinterpretat va fi la modă. Se poartă produse din piele ecologică, până la pantaloni mulați, ușor evazați în parte dea jos. Denimul este în trend, în toate formele lui. Pentru toamnă iarnă se va purta albul și cășmirul foarte mult. Acum, pentru că suntem în plin sezon de iarnă, încă se poartă foarte mult tricotajele și blănurile naturale, deși există acest curent împotriva lor chiar și marii contestatari, precum Anna Wintour, au apărut purtând blănuri naturale. Pentru cei care își permit, se poartă stofele tip tweed sau din țesătură alpaca sau vicuna” “ a spus Catalin Botezatu.

Mai mult de atat, fostul jurat de la Bravo, ai stil!  a mai spus si care sunt articolele care nu trebuie sa lipseasca din graderoba ta. Aceste articole sunt mereu la moda si te vei putea baza oricand pe ele.

“Trebuie să ai câteva produse care pot fi purtate în toate sezoanele, cum ar fi o rochie neagră tip Jackie O, cu acel decolteu tip barcă, apropiată de linia corpului, care poate fi asortată cu perle. Pe timp de iarnă o putem purta cu un mantou sau o blană și vara eventual cu o șal de mătase. Nu trebuie să lipsească produsele din denim, bluze albe masculine cu manșete supradimensionate și o pălărie stilizată tip cowboy care scoate orice ținută din anonimat “ a mai spus Catalin Botezatu.

Vedetele pe care le apreciaza Catalin Botezatu

De-a lungul timpului, Catalin Botezatu  a avut numai cuvinte de lauda pentru Mihaela Radulescu  si pentru Delia. Designerul a apreciat modul in care cele doua vedete se imbraca. ”Sunt câteva vedete în România care au un stil propriu, pe care și l-au creat în timp, singure. Aici vorbesc despre marile vedete ale României, pe care le poți număra pe degete. Alte vedete nu au curajul de a se îmbrăca singure și apeleză la tot felul de stiliști, care le văd prin prisma lor altfel decât ar trebui și, atunci, de cele mai multe ori, acestea greșesc. Delia, Mihaela Rădulescu au un stil propriu și inconfundabil cu care nu ar da greș niciodată, spre exemplu. Concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” sunt îndrăznețe, în primul rând, pentru că au avut curajul de a răspunde afirmativ acestei provocări. Deși știau că este o emisiune în care vor fi trecute printr-o serie de încercări, ele au avut curaj, sunt niște persoane asumate. Au lăsat la o parte anumite inhibiții. Au venit, alături de stiliștii lor, chiar dacă aceștia nu se văd, să demonstreze că vor sa câștige”,  declarat la un moment dat Catalin Botezatu.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment