Cum iti poti amenaja bucataria in stil industrial

Poti avea parte de o bucatarie in stil industrial mai usor decat crezi. Daca vei urma toate cele mentionate mai jos vei reusi sa ai parte de locuinta mult dorita.

Ce trebuie sa stii despre stilul industrial?

Stilul industrial este un stil de design interior care se bazeaza pe elemente inspirate de arhitectura si design-ul industrial din secolul al XIX-lea si al XX-lea. Acest stil se caracterizeaza prin utilizarea de materiale brute, cum ar fi otelul, fierul, betonul si lemnul, precum si prin expunerea instalatiilor si conductelor.

Culoarea predominanta in acest stil este gri sau neagra, care poate fi completata cu accente de alte culori metalice precum alama sau cupru. Podelele din beton sau lemn netratat sunt frecvent intalnite, iar peretii sunt adesea vopsiti intr-o culoare neutra sau lasati in stare bruta.

Mobilierul in stil industrial se caracterizeaza prin linii simple si forme geometrice, precum si prin utilizarea de materiale brute. Scaunele, mesele si canapelele au spatar si brate metalice, iar iluminatul poate fi realizat prin utilizarea de becuri sau lumanari.

Accesoriile in stil industrial se concentreaza pe functionalitate si simplitate. Obiecte precum manometre, termometre sau rotoarele de ventilatie pot fi utilizate ca decoratiuni pe pereti, iar obiecte precum polite si cutii metalice pot fi utilizate ca rafturi sau ca suporturi de flori.

Stilul industrial poate fi adaptat pentru diferite spatii, inclusiv pentru case sau apartamente, precum si pentru baruri sau restaurante. Acest stil poate fi combinat cu alte stiluri, precum cel rustic sau cel minimalist, pentru a crea un aspect unic si personalizat.

Pentru a amenaja bucataria in stil industrial, poti tine cont de urmatoarele sfaturi

Utilizeaza materiale brute: Utilizeaza materiale precum fierul forjat, otelul inoxidabil, lemnul brut si betonul pentru a crea un aspect industrial.

Accente industriale: Foloseste accente precum lustre din metal, scaune de bar din metal si manere de usa din fier forjat pentru a adauga un aer industrial in bucatarie.

Culori neutre: Foloseste culori neutre precum gri, negru si alb pentru a crea un aspect simplu si curat in bucatarie.

Iluminare industriala: Foloseste surse de iluminare precum corpuri de iluminat din metal, becuri cu filament expus si spoturi pentru a adauga un aspect industrial.

Ferestre mari: Foloseste ferestre mari pentru a permite lumina naturala sa patrunda in bucatarie si pentru a crea un aspect deschis si aerisit.

Detalii minimaliste: Foloseste detalii minimaliste precum manere simple pentru dulapuri si un design simplu pentru mobila pentru a crea un aspect elegant si industrial.

Accesorii industriale: Foloseste accesorii precum cratiti din metal, caserole din otel inoxidabil pentru a adauga un aspect industrial in bucatarie.

Podele din lemn sau beton: Foloseste podele din lemn sau beton pentru a adauga un aspect industrial in bucatarie.

Cu ajutorul acestor sfaturi, vei putea crea o bucatarie in stil industrial care este atat estetic placuta, cat si functional. Este important sa amesteci aceste elemente pentru a evita sa creezi un ambient prea rece sau steril, poti chiar sa adaugi plante sau obiecte decorative pentru un plus de caldura.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment