9 modele de noptiere perfecte pentru dormitor

Dormitorul este camera in care iti gasesti relaxarea si echilibrul. Cu cat dormitorul este mai bine amenajat cu atat te vei simti mai perfect. Acesta te va ajuta sa te deconectezi  de la tot ce s-a intamplat de-a lungul zilei si din acest motiv alegerea unor piese de mobilier perfecte este de-a dreptul esential. In cele de mai jos vei gasi noptierele perfecte pentru dormitor.

Tipuri de noptiere pentru dormitor

Noptiera in tip industrial

Aceste tipuri de noptiere sunt in culori inchise, realizate din materiale rigide si cu lunii drepte. Daca ai un dormitor mic atunci aceasta noptiera este mai mult decat perfecta. Mai trebuie sa stii ca acest tip de noptiera este perfect pentru un dormitor in stil minimalist.

Noptiera romantica

Acest tip de noptiera este realizata in culori calde si este confectionata din lemn si are parte de forme rotunjite. Este tipul de noptiera pe care le gaseai in casele bunicilor. Este o noptiera eleganta care se poate potrivit in orice decor.

Noptiera practica

Acest tip de noptiera are in partea superioara un sertar si in cea inferioara o tavita care se va dovedi a fi utila. Pe aceasta noptiera iti vei putea aseza ochelarii sau o veioza care sa iti ofere lumina de care ai nevoie. Poti chiar sa depozitezi mai multe carti sau mai multe obiecte care iti sunt utile langa pat.

Noptiera cu accente nordice

Stilul nordic este unul popular care imbina utilul cu esteticul si din acest motiv este tot mai apreciat. Noptiera in stil nordic are parte de culori pastelate si sunt construite astfel incat sa placa din punct de vedere vizual. Sertarele sunt destul de incapatoare, inaltimea este una potrivita iar suprafata lor este una generoasa.

Noptiera incapatoare

Daca vrei sa castigi mai mult spatiu de depozitare iti poti lua o noptiera incapatoare pe care sa iti asezi ceasul dar si toate lucrurile utile.  De obicei aceste sertare au un rol practic si te vor ajuta sa ai parte de un dormitor mai armonios. Poti chiar sa iti pui pe noptiera vitaminele sau pastilele de care ai nevoie.

Noptiera rustica

Stilul rustic sau cel vintage este apreciat de foarte multe persoane care adora sa colectioneze piese unicat. Noptierele in stil rustic sunt destul de costisitoare dar le vei putea integra cu usurinta cu  orice tip de piese de mobilier.

Noptiera boho

Noptiera boho este perfecta pentru toate persoanele care isi doresc sa aiba o locuinta boema. Poti sa iti cumperi o astfel de noptiera in culoei deschise dar si aplicatii precum dantela.

Noptiera in stil eclectic

Noptiera in stil eclectic imbina 5 stiluri diferite. Aceasta are picioarele rotunjite, este multicolora si are parte de un raft care o face sa fie unica.  Cu siguranta este  o noptiera care se deosebeste  prin nonconformismul de care da dovada.

Noptierele pentru copii

Aceste tipuri de noptiere sunt perfecte pentru cei mici.  Sunt pline de viata si sunt colorate astfel incat sa fie irezistibile. Cu siguranta se vor putea integra in orice tip de design interior.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment