Cum iti poti amenaja baia in stil modern

Baia este acel loc din casa in care poti da dovada de creativitate. Indiferent de spatiul pe care il ai la dispozitie baia poate avea parte de toata creativitatea ta. O baie moderna este o baie in care totul este intr-o perfecta armonie si ai totul cat mai bine utilat.

Cum poti amenaja o baie moderna

Spatiul este foarte important in baie. Acesta trebuie sa fie cat mai bine utilizat si este foarte important sa organizezi bine zona de depozitare. Nu este suficient doar sa ai o baie moderna  aceasta trebuie sa fie si functionala.

Elementele la care trebuie sa fii atenta

Gresie/faianta

Gresia si faianta sunt nelipsite in orice baie.  Acestea vor imbraca baia in culorile si modele alese de tine. Marimea placilor de faianta trebuie sa fie aleasa in functie de dimensiunea peretelui. Alege placi mari pentru o baie cu dimensiuni mici sau cu perete ingust.  Poti chiar sa optezi pentru mozaic pentru perete sau pardoseala dar trebuie sa alegi pe langa aceasta placa sa alegi culori placute.

Obiecte sanitare

Exista mai multe tipuri de obiecte sanitare pentru amenajarea baii. Materialul din care obiectele sanitare sunt realizate este foarte important. Calitatea este foarte importanta  dar si pretul acestora.

Cada

Casa poate fi realizata din fier, marmura, acril sau cu hidromasaj. Alegerea pe care o vei face trebuie sa te reprezinte si trebuie sa se potriveasca in spatiul pe care il ai destinat cazii. Daca baia este un loc in care nu vrei sa petreci prea mult timp atunci nu ar strica sa optezi pentru o cabina de dus.

Lavoarul

Lavoarul este foarte important in baie. Poti alege un lavoar incastrabil cu margine sau fara margine. Lavoarul este foarte usor de instalat si poate fi usor de utilizat. Acesta vine de cele mai multe ori la pachet cu blatul si cu masca de bucatarie.

Lavoarul cu piedestal nu are nevoie de un alt suport sau de o masca. Acesta este perfect pentru baile in care nu exista spatiu.  Lavoarul inalt este usor de adancit in blat si iti ofera acea atmosfera eleganta.

Lavoarul montat in perete este perfect pentru baile mici pentru ca in acest mod se va economisi mai mult spatiu. Lavoarul in colt este o idee perfecta pentru baile mici.

Vasul de toaleta

Vasul de toaleta poate fi montat direct pe pardoseala si este mai usor de intretinut si mai accesibil. Vasul suspendat nu este la vedere si are un aspect mai elegant.

Spatiul de depozitare

O baie moderna are nevoie de mai multa ogranizare. Etajerele trebuie sa fie cat mai bine aranjate iar sertarele montate sa fie cat mai bine aranjate.

Culorile in baie trebuie sa fie cat mai placute. Poti folosi cu incredere nuante precum crem, bej si alb.  Asta nu inseamna ca nu poti folosi culori precum portocaliu, verde, albastru sau violet. Cu cat baia ta este mai frumoasa si mai colorata cu atat vei fi mai multumita de rezultatul final. Culoarea inchisa se foloseste intotdeauna in partea de jos iar in partea de sus poti folosi o culoare calda.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment