Vrei sa afli cum poti amenaja o locuinta mica? Afla care sunt pasii

Casele mici se amenajeaza destul de greu. Mai ales daca vrei sa ai spatiu suficient dar si piese de mobilier in care sa iti poti depozita toate produsele. Cu putina creativitate poti avea parte de casa pe care o doresti. Iata cum poti amenaja o locuinta mica.

Lumina, culorile si liniile pieselor de mobilier sunt elemente esentiale daca vrei ca locuinta ta sa para mai mare. Trebuie sa mai stii ca si pardoseala are un rol important.

Lumina

Daca vrei ca locuinta ta sa para mai mare ai nevoie de cat mai multa lumina naturala. Nuantele cat mai deschise pentru pereti, pardoseala si mobilier te vor ajuta sa ai parte de casa mult visata. Iti poti lua o perdea alba daca vrei sa ai parte de un spatiu mai mare. Lumina poate da impresia ca locuinta ta este mai mare. Foloseste lampi in ton cu tendintele actuale si vei vedea cat de mult va conta.

Piesele de mobilier

Daca in locuinta ta piesele de mobilie sunt mult prea aglomerate, aceasta nu are cum sa para mai mare. Solutia este sa folosesti cat mai putine piese de mobilier. Pastreaza doar ce este esential, de exemplu in dormitor poti avea un pat mare si confortabil. Poti renunta la sifonier si poti alege in schimb un dressing mare cu oglinzi care te va ajuta sa obtii acea impresie de o camera mai mare.

Spatiile de depozitare

Spatiile de depozitare sunt absolut necesare. Daca nu ai suficient spatiu pentru ele te poti folosi de aceste mici trucuri. Patul trebuie sa aiba spatiu de depozitare care sa fie destul de generos, daca locuinta are o scara interioara atunci spatiul de sub ea poate fi folosit pe post de dulap, dulapurile suspendate iti vor fi de un real ajutor, umple spatiile mici cu dulapuri pentru a elibera zona centrala a camerelor.

Pardoseala

Pardoseala este extrem de importanta. Podeaua si peretii acopera cea mai mare suprafata a camerelor. Alege pardoseala intr-o nuanta potrivita si iti va oferi lumina si senzatia de spatiu. Un parchet deschis la culoare iti va oferi luminozitatea de care ai nevoie. Alege un parchet din lemn daca vrei sa ai parte de eleganta.

Alte trucuri de care te poti folosi pentru a avea parte de o locuinta perfecta:

Foloseste-te de oglinzi daca vrei sa ai o casa cat mai spatioasa. Poti opta pentru o oglinda vintage sau poti avea fetele usilor de dulap oglinzi.

O pata de culoare te va ajuta sa alungi monotonia. Un perete colorat va distrage atentia de la dimensiunea camerei.

Alege un covor colorat care sa ofere un dinamism aparte locuintei.

Produsele de decor nu trebuie sa lipseasca din locuinta , dar acestea trebuie sa fie cat mai simple si cat mai elegante.

Nu iti incarca peretii cu tablouri inutile. Peretii au un rol important in crearea de spatiu in locuinta ta.

Pastreaza in casa doar produsele pe care le utilizezi in mod constant. Nu pastra lucrurile inutile care nu iti sunt de folos.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment