Cumpărați modelul nou de rochii cu imprimeu vintage

Săptămâna trecută de 1 Martie am avut parte de o surpriză, a venit la mine în vizită o verișoară care s-a întors în decembrie din străinătate. A lucrat mulți ani în Italia. Nu am știut că s-a hotărât să rămână definitiv în țară.Noi două ne-am înțeles foarte încă din copilărie. Am crescut împreună la bunici până să mergem la școală.

Țin minte că am plâns că părinții noștri nu ne-au dat la aceeași școală. M-am obișnuit greu să n-o văd în fiecare zi. Mă rugam de tata să mă ducă la mătușa să mă întâlnesc cu ea. Vacanțele erau cele mai frumoase clipe din viețile noastre. Le petreceam de fiecare dată la bunici. Asta s-a întâmplat până am crescut mari și am început să avem și alți prieteni, ne-am îndrăgostit, bunicii au îmbătrânit etc.

Dar legătura dintre noi am rămas tot strânsă, vorbeam în foarte des la telefon, ne spuneam tot ce se întâmpla cu noi. Si când a fost în Italia, vorbeam în fiecare zi pe internet.

De când a venit acasă nu ne-am văzut de prea multe ori, ea a fost ocupată să-și pună pe picioare o afacere. Tocmai din acest motiv m-am bucurat foarte tare s-o văd la ușa mea.

Din primul moment i-am admirat ținuta, am crezut că a cumpărat-o de la o firma renumită, dar ea mi-a zis că a luat-o online, este un model nou, rochii cu imprimeu vintage. Mi-a notat adresa site-ului. Când a plecat, am intrat imediat pe https://www.neer.ro si m-am uitat la rochii. Mi-a plăcut ce am văzut și am decis să-mi iau si doua rochii.

Cel mai mult mi-a plăcut vizita verișoarei și vestea primită că rămână acasă. Sunt convinsă că relația noastră va fi tot mai apropiată, că vom fi iar ca două surori. Aseară m-a sunat  să mă roage să mă duc la ea de 8 Martie. I-am promis că mă duc.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment