Descopera povestea de iubire dintre Catalina Ponor si Bogdan Jianu

Povestea de dragoste dintre Catalina Ponor si Bogdan Jianu abia s-a aflat desi acestia sunt impreuna de peste un an si jumatate.  Cei doi se cunosc inca din 2006 dar povestea lor de iubire este abia la inceput.

    Esti curioasa sa afli mai multe detalii?

Campioana olimpica Catalina Ponor si regizorul, scenarist si actor Bogdan Jianu au fost intotdeauna discreti cu privire la viata lor persoanala. Din aceast motiv relatia celor doi a surprins pe toata lumea.

Bogdan este cu 18 ani mai in varsta decat Catalina dar asta nu este un impediment pentru cei doi. ‘Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate’,  a declarat Catalina. Dar, aceasta nu doreste sa dea detalii suplimentare ‘Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală’,  a completat sportiva.

Bogdan in schimb, a vorbit mai deschis despre povestea lor de dragoste ‘Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm ca orice formă de expunere ne face bine’,  a transmis acesta.

Bogdan a mai declarat si cum a putut sa se apropie de Catalina ‘Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (nr. proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică) . Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii’, a mai mentionat acesta.

Daca doresti sa descoperi mai multe stiri mondene acceseaza https://www.ucoz.ro/divertisment/. In mod sigur vei gasi o multime de subiecte care mai de care mai interesante.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment