Cum iubeste fiecare zodie

Dragostea si dorintele zodiilor

Berbec– Femeile Berbec, sunt firi deschise, tot ce traiesc si ce simt  li se citeste pe chip. Modul in care se simt, starea de spirit le influenteaza expresia fetei. Femeia Berbec este uneori calda, alteori misterioasa, cand ingandurata, cand plina de energie si vitalitate. In spatele personalitatii plina de pasiune a femeilor Berbec, sta nevoia si dorinta de iubire. Desii ascund destul de bine si nu lasa sa se vada la prima vedere, femeile Berbec tanjesc dupa dragoste fulgeratoare, care sa arda si sa le deschida secretele Universului. Sunt foarte ambitioase si vor reusi sa atinga aceasta dorinta.

Taur– Aceste native sunt incapatanate , cu o gandire rigida, fataliste .Traieste dragostea din plin si savureaza fiecare moment la maxim. Se lasa prada simturilor si tanjeste dupa dragostea naturala fara prejudecati sau falsitate. Adora momentele de intimidate si-si exploreaza simturile.

Gemeni– Femeile Gemeni sunt greu de citit, greu se pot descoperi framantarile Femeilor Gemeni. Desi sunt fidele si dedicate relatiei pe care o au, in adancul inimii isi doresc mereu o dragoste diferita de cea pe care o traiesc. Isi doresc experiente diverse si de aceea sunt momente cand tanjesc dupa un al partener.

Rac– Familie si stabilitate este ceea ce isi doresc femeile Rac. Latura iubirii fizice si a satisfacerii simturilor nu este suficient pentru ele. Iubeste cu tot sufletul si trupul. Iubeste gesturile romantice si tandretea.

Leul– Pentru femeia leu fiecare noua dragoste in viata, este cea mai mare si cea adevarata. Traieste dragostea cu intensitate, este pasionala si seducatoare. Face deseori confuzie intre atractia sexuala si dragoste.

Fecioara– Femeia Fecioara se daruieste cu sinceritate relatiei. Fecioarele sunt foarte realiste in alegerea partenerului . Iubeste barbatul intelectual , generos si familist. Este foarte analitica si cu partenerul sau si–si doreste sa descopere mereu laturi noi ale partenerului.

Balanta–  Este echilibrata , ii place sa traiasca in armonie si abordeaza problemele in cuplu cu diplomatie. Isi doresc un partener cu aspect fizic aproape de perfectiune , pentru ca iubeste frumosul  in general. Asteapta de la partener generozitate financiara si pasiune in dragoste . O respinge vulgaritatea , lipsa de tact si grosolania.

Scorpionul–  Femeile Scorpion isi doreste o iubire posesiva. Nazuintele ei in iubire duc spre misticism. Viseaza la o dragoste dincolo de moarte. Asteapta si ofera, daruire totala si vor totul sau nimic.

Sagetatorul– Femeia Sagetator asteapta si ofera libertate. Definitia ei despre iubire este : libertate in doi. Asteapta sa fie iubita cu pasiune si daruire , dar sa se simta libera.

Capricorn– Inima acestei femei , ascunde secrete bine inchise. Cauta liniste si armonie de la o relatie. Este calculate si nu se pierde cu firea in fata dragostei. Iubeste rutina. Este lucida si rationala in dragoste .

Varsator– Cauta dragostea fulgeratoare si profunda . Este intr-o vesnica cautare si isi doresc iubiri imposibile. Isi doreste o iubire excentrica, atipica, plina de experimente.

Pesti– Este greu sau imposibil sa cunosti femeia Pesti. Ii plac secrete, adora sa pastreze misterul si tine mereu cate un secret doar pentru ea. Iubirea ideala pentru ea , este iubirea la distanta . Au nevoie de sinceritate , tandrete  de la partener.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment