Cum poti construi increderea in tine si pozitivitatea in cuplu

Increderea in tine si pozitivitatea in cuplu sunt foarte importante.  Daca nu ai incredere in tine atunci nu vei reusi sa ai parte de o relatie fericita si implinita.  Pasii mici te vor ajuta sa ai parte de relatia mult dorita.  Daca si partenerul tau iti reproseaza ca nu ai suficient de multa incredere in tine atunci cu siguranta ai o probleme pe care trebuie sa o rezolvi cat mai repede.

  Cum poti construi o relatie perfecta

Da-ti seama de tipar

Daca te vei agata de partenerul tau vei parea mult prea dependenta. Nu trebuie ca partenerul tau sa fie in spatele oricarei decizii pe care o iei. Iti poti analiza comportamentul si poti lua decizii mai bune pentru tine. Nu trebuie sa te consulti cu partenerul tau in privinta tuturor deciziilor pe care le iei. Esti o persoana adulta si trebuie sa te opresti din timp. Pune stop tuturor acelor actiuni care transmit clar ca nu ai incredere in tine.

Fii sincera cu tine

Gandeste-te la acele situatii in care nu ai avut incredere in tine. Vezi ca poti imbunatati si ce este de facut astfel incat sa te simti mai sigura pe tine.

Fii sincera cu tine si vezi ce poti sa imbunatatesti. Increderea in tine este foarte importanta si te vei simti mai increzatoare in fortele proprii.

Foloseste-ti atuuri ori de cate ori este necesar. Vezi in mod clar care iti sunt atuu-rile si care iti sunt minusurile si vei putea lucra la ele pentru a le imbunatati.

Evalueaza-ti limitele

Ca sa ai mai multa incredere in tine trebuie sa iti verifici limitele. Vezi care sunt limitele pe care nu le poti depasi si la ce sa nu faci compromisuri.

Cu cat stii mai bine care sunt limitele tale cu atat vei avea parte de mai multa armonie in cuplu. Atunci cand iti cunosti limitele este mult mai usor sa ai parte de armonie in relatie.

Mare atentie la standardele nerealiste

Seteaza-ti anumite standarde pe care sa le poti atinge. Nu iti seta anumite limite pe care sa nu le poti atinge. Mai intai de toate trebuie sa stii care iti sunt posibilitatile si cum poti sa iesi in castig de cauza in orice situatie.

Standardele in cuplu sunt foarte bune, cu cat sunt mai bine stabilite cu atat relatia voastra va fi mai sanatoasa.

Da-ti voie sa cresti asa cum trebuie

Da-ti voie sa te dezvolti si sa cresti asa cum iti doresti. Iti poti infrunta frica si te vei privi cu alti ochi atunci cand vei depasi toate problemele si toate fricile. Dezvolta-ti noi competente si vei observa treptat cum poti deveni din ce in ce mai buna.

Fii pozitiva

Ai incredere in tine si vei vedea ca ceva bun ti se va intampla la un moment dat. Poti ajuta pe cineva la nevoie si vei vedea ca gestul bun ti se va intoarce. Poti chiar sa dai dovada de mai multa bunatate cu partenerul tai si relatia ta va fi mult mai pozitiva.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment