Iata care sunt cele mai inselatoare zodii

Esti curioasa sa afli care sunt cele mai inselatoare zodii? Atunci acest articol este perfect pentru tine. Vei putea descoperi daca te numeri printre acestea sau daca prietenii tai se numara printre zodiile mentionate mai jos astfel incat sa stii ce este de facut.

  Cele mai inselatoare zodii si ce trebuie sa stii despre acestea

Gemeni

Cu toate ca nativul Gemeni este sensibil, comunicativ sau generos are tendinta de a se folosi de anumite minciuni ca sa poata iesi mai usor in evidenta. Persoanele care sunt nascute in zodia gemeni nu sunt consecvente, nu stiu ce vor si isi pot schimba foarte usor opiniile de la o zi la alta. Este foarte greu sa te increzi in el si nu poate fi un prieten de nadejde.

Leu

Nativul din zodia Leu este ambitios si foarte constient de propriile sale forte. Acesta are tendinta de a dramatiza foarte mult toate situatiile la care ia parte. Isi doreste sa fie mereu in centrul atentiei si se foloseste de fel de fel de minciuni  care sa il ajute sa fie cel mai bun. Nu te poti increde in el si nu este recomandat sa stai prea mult in preajma lui.

Rac

Nativul Rac este precaut si sensibil dar in acelasi timp este plin de imaginatie. Nativul din zodia Rac este mereu dornic de schimbare si va face orice ii sta in putinta pentru a iesi din orice situatie asa cum el isi doreste. De cele mai multe ori poate apela la metode inedite ca sa poata avea succes. Acesta se poate folosi de minciuni pentru ca totul sa iasa asa cum isi doreste.

Pesti

Pestii sunt intelegatori si prietenosi dar are o putere spectaculoasa de a-si intui slabiciunile si de a cauta solutii pentru toate problemele pe care le au. Desi Pestii mint rar, trebuie sa stii ca o fac foarte bine si ca va fi destul de greu sa iti dai seama.  Daca o persoana in zodia Pesti te minte inseamna ca nu isi doreste sa impartaseasca anumite lucruri mai bine si ca nu puteti fi prieteni asa cum tu iti doresti.

Un bun partener va discuta cu tine si va fi mereu sincer, nativul Pesti nu o sa fie mereu sincer cu tine si iti va ascunde anumite lucruri, nu ai cum sa il cunosti cu adevarat daca acesta nu isi doreste asta.

Balanta

Persoanele nascute sub semnul Balanta sunt diplomati innascuti dar si foarte sociabili. Accepta cu usurinta compromisurile dar cu toate astea pot recurge la minciuni ori de cate ori este necesar. De cele mai multe ori toate aceste minciuni sunt folosite doar pentru a pastra o nota de diplomatie.

Capricorn

Capricornul este o persoana pe care te poti baza in orice moment dar s-ar putea sa existe cateva momente in care sa il prinzi cu minciuna. Acestia au tendinta sa minta mai ales atunci cand vor sa iasa dintr-o anumita situatie si au de fiecare data o scuza la indeamana. Nu ar trebuie sa le dezvalui cele mai mari secrete ale tale.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment