Exteriorul conferă prima impresie, dar interiorul face diferența – specialiștii plintei albe te ajută cu sfaturi

Probabil că și tu ești printre cei care consideră că e o adevărată provocare amenajarea interioară. Fie că ai dreptate sau nu, specialiștii de la Fabrica de Profile vor fi alături de tine să-ți ofere sfaturi pentru tot ceea ce vrei să realizezi în materie de design. Linii moderne, stil mediteraneean sau chiar clasic și elegant – toate se pot integra la fel de ușor pentru a da personalitate căminului tău.

 • Dacă îți dorești să aduci casei tale o notă de eleganță și o pregătești chiar acum, în sezonul rece, un șemineu este binevenit. Îl poți integra în living, acolo unde primești oaspeții la ceas aniversar sau doar de plăcere.
 • De asemenea, dintr-un decor elegant nu pot lipsi nici panouri decorative pentru interior. Sunt un real ajutor pentru tine dacă îți dorești să:
 • Evidențiezi un stil anume sau să faci o tranziție subtilă de la living către hol sau chiar și bucătărie ori de la dormitor către dressing.
 • Atragi atenția musafirilor printr-o inovație în ceea ce privește design-ul interior. Sunt fabricate din poliuretan și conferă un aer aparte pereților de la interior. Dau dovadă de atât de multă versatilitate încât le poți proiecta nu doar în locuința personală. Sunt potrivite și pentru recepțiile hotelurilor, sălile de evenimente, restaurante și birouri.
 • Maschezi caloriferele – desigur, atât de practice, dar totuși inestetice vizual, caloriferele pot fi ascunse cu ajutorul profilelor decorative.
 • În contextul în care spațiul îți permite și dispui de camere generoase și pereți liberi pe care vrei să-i transformi în adevărate vedete, pune-ți creativitatea la încercare. Îți poți personaliza pereții interiori din living sau chiar și din camera de dormit cu ornamente polistiren.

Designerii de la Fabrica de Profile sunt gata să te sfătuiască și îndrume cu privire la elementele decorative potrivite. Atunci când răsfoiești un catalog cu atât de multe produse plăcute ochiului, parcă le-ai vrea pe toate. Știm cum e, tocmai din acest motiv îți spunem că minimalismul poate fi ușor obținut și armonios vizual. Iată ce ne recomandă specialiștii:

 • Indicat este ca elementele decorative să fie recurente pentru a face lină tranziția dintr-o cameră în cealalta.
 • Dacă ai optat pentru un element într-un anumit stil în living, ar fi potrivit să contezi pe el și în amenajarea dormitorului.
 • Elementele cu accent de brâu în stil clasic pot conferi armonie vizuală.
 • De asemenea, poți încadra cu un profil potrivit și decorul pentru pat. O soluție simplă și de efect pentru orice persoană care mizează pe ideea – simply – the best.
 • Ține cont și de accente, tonuri și culori. Alege totul în același stil, cromatica e și ea foarte importantă în amenajarea unui cămin de vis sau.

Înarmează-te cu răbdare și creativitate, pentru că procesul nu este unul atât de facil. Însă, la final, când vei fi surprins/ă de rezultat, vei crede că a fost o adevărată plăcere.

Atenție! Amenajarea interioară cu rezultate uimitoare și finisaje de calitate poate da dependență!

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment