Ce trebuie sa stie o femeie despre telefoanele Xiaomi Redmi Note 9T si Redmi 9T

Xiaomi a anuntat lansarea a doua noi modele de smartphone-uri Redmi, si anume: Redmi Note 9T si Redmi 9T. Acestea vor in curand disponibile si pe piata din Romania.  Vezi pe https://ponturifierbinti.com/itc mai multe informatii despre tot ce trebuie sa stie femeile despre tehnologie.

    Iata mai multe informatii despre telefoanele Xiaomi

Redmi Note 9T

Redmi Note 9T este mult mai rapid fata de generatiile anterioare.  Acesta are un consum redus de energie.  Sistemul de antene ii asigura acestui telefon conexiuni mai rapide chiar si in momnentul in care reteaua este foarte aglomerata.

Redmi Note 9T este un telefon dotat cu un setup triplu de camera de 8 MP. Acesta mai este dotat cu un senzor de profunzime de 2 MP si lentile macro de 2 MP. In plus mai are si un senzor mare de o jumatate de inch si o arhitectura ISP la nivel flagship.

Telefonul mai este dotat cu o baterie de 5000 mAh dar si un procesor foarte eficient.  Acesta te va face sa uiti de incarcarea bateriei. Redmi Note 9T se incarca rapid la 18W si are un incarcator de 22.5W in cutie. Utilizatorii se pot bucura de acest telefon zilnic de cel putin trei ani fara ca acesta sa se degradeze.

Redmi 9T

Rdemi 9T este un telefon care este dedicat fotografiei si asta se datoreaza in mare parte setup-ului cvadruplu al camerei .  Camera telefonului de 8 MP permite atat fotografierea unor grupuri mari cat si a peisajelor.

Desi telefonul pare usor Rdemi 9T are o baterie de 6.000 mAh si un chipset Qualcomm Snapdragon 662. Acesta ofera performante mai bune si o incalzire redusa, mai detine in plus si un consum mai mic fata de generatiile anterioare. Prin economisirea bateriei te vei putea bucura de acest telefon o perioada mai mare de timp. La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se incarca mai rapid la 18W si are in cutia sa un incarcator de 22.5W.

Are un design modern, cu minimalist cu margini rontujite si cu un spate texturat impotriva amprentelor.  Acesta mai este completat de un Dual SIM si cu un solt microSD care ofera posibilitatea extinderii spatiului de stocare de pana la 512 GB.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment