Iata care sunt cele mai interesante case de celebritati

Vrei sa stii care sunt cele mai frumoase case de celebritati? Ei bine, vei ramane placut surprinsa sa descoperi ca in general vedetele nu se uita la bani atunci cand vine vorba de confortul si de locuinta lor. Acestea investesc oricat este necesar pentru a avea parte de o viata luxoasa.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a tinut sa aiba o abordare mai practica in casa ei din Calabasas, California. „Îmi petrec foarte mult timp în camera mea de familie, așa că este important pentru mine să se simtă super confortabil și primit, precum și funcțional”,  declara Khloe.  De aceea vedeta a inclus tone de perne moi de plus iar paleta de culori pentru aceasta locuinta s-a rezumat la alb-negru.

Atunci cand doreste sa actualizeze ceva prin casa, Khloe apeleaza la un truc „Florile proaspete și plantele dau viață în orice spațiu”, spune ea „Îmi place acest bol de mușchi, pentru că face pentru o piesă central super-superbă și este, de asemenea, ușor de menținut în viață” a mai mentionat Khloe.

Masa de cafea care se regaseste in frumoasa locuinta a fost aleasa de o alta sora „Kourtney este regina căutării cărților de masă de cafea și m-au făcut să le dau tot peste casa mea!”  a mentionat Khloe.

Kendall Jenner

Kendall Jenner are o casa uimitoare, aceasta chiar a declarat ca are o pasiune ascunsa pentru designul de interior cum foarte mult timp. “Mulțumesc AD și mulțumesc de un milion de ori @clementsdesign  and  @waldosdesigns pentru că ați făcut din casa mea o locuință la care am visat mereu”  a mentionat aceasta. Locul preferat din casa este bucataria „Suntem aici aproape în fiecare zi și noapte. Pregătesc cina cu prietenii mei mereu. Nu mă gândeam că design-ul bucătăriei te poate face să vrei să gătești, pentru că în ultima mea casă nu găteam deloc. Bucătăria asta mă face să gătesc.”, a mentionat Kendall.

Gisele Bundchen

Top-modelul are o casa in Brentwood in valoare de 20 de milioane de dolari. Aceasta are o piscina in forma de laguna, garaj cu sase locuri de parcare dar si o casa cu opt dormitoare.

Leonardo DiCaprio

Mosia lui Leonardo DiCaprio este formata din trei cladiri separate. Prima cladire este data de o casa principala cu patru dormitoare, al doua cladire este o pensiune cu doua dormitoare iar a treia este o mansarda cu un alt dormitor, o sala de gimnastica si una de studiu.

In exterior mai exista si o gradina de lux, un semineu si o zona de luat masa.  Mai exista si un spa, piscina si jacuzzi, accesul la ocean este deschis printr-o veranda mica.

Will si Jada Smith

Cei doi traiesc intr-o opulenta maxima.  Casa lor putem spune ca este un mic oras. Aceasta are 120 de camere si a costat 120 de milioane de dolari. In plus mai are 5 piscine, un lac privat, sase terenuri de tenis, 38 de dormitoare si o plasma cu diagonala de 18 metri. In garajul celor doi sunt masini in valoare de 50 de milioane de dolari.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment