Simona Halep vorbeste despre relatia ei cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc au o relatie de un an de zile si in ciuda diferentei de varsta dintre cei doi lucrurile stau mai bine decat si-ar fi putut imagina. Simona si Toni au planuri mari de viitor, omul de afaceri a cerut-o in casatorie pe Simona. Acceseaza acest site pentru a afla mai multe detalii despre cum a decurs cererea in casatorie.

   Iata ce a declarat Simona despre relatia ei

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a spus Simona.

Aceasta  a mai dezvaluit si ce a facut cu primii bani castigati „Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă” a mai mentionat sportiva.

Mai mult de atat, Simona a declarat in urma cu cateva luni ca asteapta momentul potrivit pentru a-si intemeia o familie „În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul.”
Toni Iuruc este un om de afaceri machedon. Acesta are 41 de ani si a mai fost casatorit de doua ori inainte sa o cunoasca pe Simona. Ultima sa casnicie s-a incheiat din cauza faptului ca sotia sa il insela.

Toni i-a fost alaturi Simonei pe parcursul intregului turneu de la Wimbledon, acel moment fiind si prima data cand s-au afisat in public impreuna. Intre cei doi s-a infiripat rapid o frumoasa poveste de dragoste.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment