Ornamentele transformă o casă într-un spațiu primitor

Poate că te-ai gândit de multe ori să adaugi un strop de culoare în casa ta, să transformi spațiul locuinței într-unul deosebit, să aduci inovație constant. Accesoriile, micile detalii fac diferența în căminul tău. Accentele pe care te bazezi sunt vizibile și ajută la îmbunătățirea aspectului camerelor.

Ultimele trenduri au adus în prim-plan modalități noi de introducere a corpurilor luminoase: de la scafă tavan până la noi lustre și becuri cu lumină rece.

De exemplu, scafa decorativă îndeplinește mai multe roluri.

În primul rând, scafa are un rol estetic important. Cu un aer minimalist și modern, aceasta încadrează corespunzător pereții unei camere. În funcție de cum este amplasată, poate să ofere un aspect de înălțare, fie să micșoreze camera, dacă simți că pereții sunt prea înalți. În al doilea rând, scafa ascunde corpuri de iluminat precum becurile LED pentru a uniformiza lumina dată și pentru a o transforma într-o lumină difuză. Așa cum maschează becurile LED, scafa poate cu ușurință să ascundă și țevile inestetice sau firele care se întind în casa ta. Folosirea scafelor în planul casei tale poate oferi pe de o parte un aspect îngrijit, iar pe de altă parte un aspect inovativ, plin de lumină și culoare.

Cum scafele sunt esențiale și de mare ajutor când vine vorba de amenajarea casei pe partea interioară, în exterior lucrurile stau diferit. Ferestrele și ușile trebuie încadrate cu ajutorul accesoriilor simetrice speciale. Multe ancadramente ferestre sunt ușor de găsit, de achiziționat și, pentru o imagine plăcută din punct de vedere estetic pe exterior, ele pot fi adaptate pe gustul tău. Ancadramentele pentru ferestre intra in categoria profilelor decorative și cosmetizează încadrarea ferestrelor tale iar, în funcție de stilul ales,  dau o tură de personalitate casei tale. Sunt fabricate din materiale rezistente condițiilor meteo nefavorabile pentru ca tu să te poți bucura de ele pentru o perioadă îndelungată. Polistirenul expandat laminat cu rășină minerală asigură durabilitatea ancadramentelor. Sunt ușor de montat și fac diferența din punct de vedere estetic.

Folosește scafele și ancadramentele pentru a adăuga un strop de personalitate casei tale, pentru a o înfrumuseța și pentru a pune micile detalii într-o lumină favorabilă stilului căminului tău.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment