Lucrurile pe care o femeie puternica nu le tolereaza intr-o relatie

O femeie puternica isi cunoaste foarte bine calitatile si stie excat ce merita. Daca ai o astfel de femeie in viata ta te poti considera norocos.

Femeile puternice vor sa se simta libere asa ca isi vor dori ca relatiile lor sa le indeplineasca cele mai importante nevoi. Partenerul ei nu poate decat sa o accepte pentru ceea ce este si sa nu incerce sa o schimbe deoarece nu va reusi.

Iata ca sunt lucrurile pe care o femeie puternica nu le va tolera niciodata intr-o relatie:

Incercarea de a fi controlata

Preluarea controlului poate fi sexy doar in dormitor. Daca iti vei dezvolta un comportament superior si vei incerca sa o controlezi iti poti lua gandul de la ea. O femeie puternica nu accepta sub nicio forma sa fie tratata fara respect. Aceasta nu se va lasa controlata nici macar de omul pe care il iubeste.

Inegalitatea

Daca ai impresia ca barbatul ii este superior femeii atunci nu vei avea nicio sansa cu ea. Chiar daca vei putea sa iti ascunzi de ea aceste ganduri pentru o perioada de timp la un moment dat te vei da singur de gol. O relatie dintre un barbat si o femeie trebuie sa fie bazata pe egalitate, respect si incredere.

Nerespectarea limitelor

Daca o femeie iti spune care ii sunt limitele atunci in mod clar nu isi doreste ca tu sa incerci sa le depasesti. Spatiul personal este foarte important asa ca nu incerca sa il invadezi. Toate femeile au nevoie de un moment doar al lor in care sa se rasfete sau sa faca ceea ce isi doresc. Daca nu poti sa ii accepti aceste bariere atunci nu poti decat sa pornesti in cautarea altei partenere.

Lipsa sprijinului

O femeie puternica nu iti va ramane alaturi daca nu o vei sprijini in indeplinirea celor mai inalte aspiratii. Poate ca de cele mai multe ori nu va avea nevoie de ajutorul tau dar isi doreste sa simta ca poate conta pe sfaturile tale si pe sprijinul tau moral. Aceasta va radia de fericire atunci cand va vedea ca poate conta pe tine indiferent de situatie.

Neexprimarea sentimentelor

Pentru a avea o relatie cu o femeie puternica trebuie sa fi disponibil emotional. Aceasta crede in dragoste si isi doreste sa aiba parte de o relatie frumoasa. Atunci cand se implica intr-o relatie se gandeste ca aceasta va fi una de durata si nu va accepta mai putin decat ceea ce merita.

Dezinteresul fata de lucurile despre care vorbeste

Comunicarea este cheia catre o relatie frumoasa si sanatoasa.  Daca nu vei asculta ce are de spus femeia din viata ta in mod clar nu iti pasa de ea. O femeie puternica nu va sta alaturi de un barbat care nu ii ofera atentie.

Minciuna

O femeie puternica nu va accepta niciodata sa fie mintita. Un barbat care nu este sincer nu se va putea ridica la inaltimea asteptarilor ei.

Lipsa personalitatii

Un barbat trebuie sa aiba o tinuta impecabila si o personalitate complexa. Acesta trebuie sa isi exprime dragostea atat prin vorbe cat si prin fapte pentru a-si pastra alaturi femeia visurilor.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment