Afla cu cine esti compatibil si zodiile cu care ai putea avea o relatie perfecta

 

In articolul de mai jos vei afla cu cine esti compatibil sau nu. Chiar daca iti vine greu sa crezi zodiile au o importanta destul de mare in ceea ce priveste compatibilitatea.

Doua persoane din zodii compatibile se inteleg cu mare usurinta oricat de grabite sau obosite ar fi. In plus ele par a fi mereu pe aceeasi  lungime de unda

La cealalta extrema in schimb sunt doua persoane in zodii foarte putin compatibile care trebuie sa fie atente, rabdatoare si diplomate daca isi doresc sa aiba parte de o relatie de lunga durata. Este foarte greu sa faci sa mearga o relatie in care persoanele sunt extrem de diferite. De aceea este recomandat ca atunci cand iti alegi partenerul de viata sa ai in comun cu acesta foarte multe aspecte care ar putea face ca relatia voastra sa decurga mai usor.

Hai sa afla in cele ce urmeaza care sunt zodiile compatibile:

Berbec

Berbecul isi va gasi un partener ideal in zodia Leu sau in cea a Sagetatorului. Gemenii si Varsatorul este extrem de compatibil cu Berbecii.

Taur

Pentru nativul Taur perechea ideala este o Fecioara sau un Capricorn. Zodiile compatibile cu Taurul mai sunt si Pestii si Racul.

Gemeni

Nativul Gemeni isi va gasi un partener ideal intr-o Balanta sau intr-un Varsator. Cu Gemeni mai sunt compatibili si Leii si Berbecii.

Rac

Racul isi va gasi perechea perfecta cu Scorpionul sau Pestii. Racul este deasemenea compatibil cu Fecioara si cu Taurul.

Leu

Un partener perfect pentru un Leu va fi Sagetatorul sau Berbecul. Leul mai este compatibil si cu Balanta sau Gemenii.

Fecioara

Fecioara va gasi un partener ideal intr-o persoana in zodia Capricorn sau in Taur. Mai este compatibila si cu Scorpionul sau Racul.

Balanta

Balanta va avea parte de un partener ideal in zodia Gemeni sau Varsator. Totodata este foarte compatibila si cu Sagetatorul sau Leul.

Scorpion

Scorpionul isi va gasi un partener ideal in Pesti sau Rac. Acesta mai este disponibil si cu Capricornul sau cu Fecioara.

Sagetator

Persoanele nascute in Sagetator isi vor gasi un partener ideal intr-un Berbec sau un Leu. Acesta mai este compatibil si cu Varsatorul sau cu Balanta.

Capricorn

O persoana nascuta in zodia Capricorn isi va gasi intotdeauna perechea ideala in zodiile Taur si Fecioara. Acesta mai este compatibil si cu Pestii  sau cu Scorpionii.

Varsator

Nativul nascut in zodia Varsator isi va gasi un partener ideal intr-o persoana in zodia Gemeni sau Balanta.  Cu toate astea Varsatorul mai este compatibil si cu Berbecii si Sagetatorii.

Pesti

O persoana nascuta in zodiac Pesti va gasi o pereche ideala intr-un Rac sau un Scorpion. Acesta mai este compatibil si cu persoanele aflate in zodia Taur sau Capricorn.

Zodiile care se aseamana vor avea o poveste de dragoste frumoasa si plina de iubire. Este mult mai usor sa pastrezi o relatie in care exista comunicare si intelegere decat sa te lupti si sa renunti la placerile tale nevinovate pentru a face o relatie sa mearga.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment