Semne care iti indica ca mama partenerului tau se baga prea mult in viata voastra

In acest articol vei descoperi care sunt semnele care iti indica ca mama partenerului tau se baga prea mult in viata voastra. Cuplul tau va fi pus in pericol atunci cand mama partenerului tau intervine prea mult in relatia voastra.

Un conflict cu mama partenerului tau il va plasa pe acesta intre ciocan si nicovala. Bineinteles ca asta nu inseamna ca trebuie sa accepti orice din partea acestora.

Iata care sunt semnele care iti indica faptul ca mama partenerului tau se baga prea mult in relatia voastra

Iti ofera sfaturi de relatie

Cu siguranta nu te simti confortabil atunci cand mama prietenului tau iti ofera sfaturi de relatie. Chiar daca tu nu ii ceri parerea aceasta simte nevoia sa iti dea anumite sfaturi. Daca vrei sa ii ceri parerea este strict problema ta dar asta nu inseamna ca ar trebui sa iti incalce limitele si sa forteze anumite discutii care nu isi au rostul.

Ii ia partea mereu

Este absolut normal sa ii ia partea copilului ei dar asta nu inseamna ca trebuie sa intervina in discutiile voastre. Ar trebui sa fie un arbitru intre voi si nu sa ii ia apararea copilului ei. Poate da dovada de egoism si ca isi apara copilul indiferent de ce face acesta.

Va dicteaza cum sa va cresteti copii

Daca mama partenerului tau iti discteaza cum sa iti cresti copii este in mod clar o relatie toxica. Poate ca aceasta are experienta dar asta nu inseamna ca trebuie sa intervina in relatia cu cei mici. In mod inconstient iti va sabota autoritatea pe care o ai in fata copiilor si nu este un lucru tocmai in regula.

Nu va lasa propria identitate

Capacitatea ta si a partenerului tau de a lua decizii este una limitata. Mama acestuia ia de fiecare data decizii pentru voi deoarece ea stie mai bine ce nevoi aveti. Nu este un lucru tocmai sanatos sa lasi asta sa se intample din acest motiv trebuie sa iei atitudine si sa iei deciziile pe care le doresti. Nu ii poti permite sa iti controleze viata. Vorbeste cu partenerul tau si incercati impreuna sa va distantati de mama acestuia cel putin in privinta deciziilor pe care trebuie sa le luati doar voi doi in cuplu.

Vine in vizita neanuntata

Poate ca mama lui era in zona si s-a gandit sa va faca o surpriza neanuntat. Daca tu nu ii ceri sa vina la tine si sa te ajute in treburile casnice atunci nu are de ce sa faca asta. Este vorba despre intimitatea cuplului vostru. Daca locuiti impreuna trebuie sa va respecta intimitatea. Mama acestuia nu poate intra peste voi in camera sau nu poate sa va puna masa si sa va oblige sa mancati daca voi nu va doriti asta.

Nu este in regula ca mama partenerului vostru sa se amestece prea mult in relatia voastra. Aceasta trebuie sa stie care este locul ei si nu trebuie sa uite asta niciodata.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment