Bicicleta potrivita pentru copilul tau. Cum o poti alege

 

Copilul tau are nevoie sa faca mai multa miscare? Doresti sa ii cumperi o bicicleta dar nu stii care este cea mai potrivita pentru copilul tau? In cele de mai jos vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai sigura si cea mai confortabila achizitie.

Mersul pe bicicleta este un obicei sanatos. Copilul tau va putea iesi la aer curat si va putea face miscarea de care are nevoie.

Atunci cand te-ai decis sa cumperi o bicicleta trebuie sa ai in vedere parerea copilului doar in ceea ce priveste design-ul. Inainte de a cumpara un produs trebuie sa te asiguri ca acestuia ii place, pana la urma el este cel care o va folosi.

Bicicleta trebuie sa fie aleasa in functie de varsta copilului. Este primul criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere.

Biciclete cu roti ajutatoare – sunt recomandate pentru copii cu varste de pana la 4 ani.  Aceste roti ajutatoare sunt benefice pentru sustinerea echilibrului. Rotile ajuta copilul sa se familiarizeze cu mersul pe bicicleta si il impiedica sa cada sau sa se loveasca.

Biciclete fara roti ajutatoare – sunt recomandate pentru copii de peste  4 – 5 ani care stiu deja sa mearga pe bicicleta. Exista foarte multe modele de acest tip, important este sa faci alegerea care sa iti placa si care sa iti ajute copilul.

Biciclete pentru copii transformabile –  copilul tau evolueaza rapid asa ca este recomandat sa ii iei o bicicleta pe care sa o poate utiliza o perioada mare de timp. Daca cel mic a invatat sa mearga pe bicicleta trebuie sa ii poti da rotile ajutatoare jos.

Triciclete simple si multifunctionale –  sunt o combinatie intre o bicicleta si un carucior pentru copii.  Se poate utiliza din primele luni ale copilului si pana la o varsta de pana la 4 – 5 ani.  Este un model complex cu multe dotari care sa ii asigure copilului tau confortul de care are nevoie.

Pentru ca bicicleta sa se ridice la asteptarile tale trebuie sa fie bine structurata. Orice bicicleta este alcatuita din cadru, furca, ghidon si scaun.

Cadrul – este de cele mai multe ori realizat din materiale solide. La copii mici cadrul este realizat din plastic iar la modelele mari este fabricat din otel sau aluminiu.

Furca –  trebuie sa fie fixa. Unele modele au suspensii pe fata care de cele mai multe ori ingreuneaza bicicleta.

Ghidonul – trebuie sa aiba latimea in conformitate cu cea a umerilor copilului tau.

Scaunul – este recomandat sa fie reglabil, pe care ulterior sa il poti ajusta conform inaltimii copilului tau.

Bicicleta este un produs esential pentru copilul tau. Este o sursa buna de distractie si de a face sport in acelasi timp. Alege o bicicleta de care copilul tau sa se bucura o perioada cat mai mare de timp si pe care sa o foloseasca cu drag.

Alege o bicicleta potrivita pentru copilul tau. Modelul pe care il vei alege trebuie sa fie unul cu decoratiuni sau cu desene inspirate din filmele sale preferate.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment