Oamenii toxici de care nu ai nevoie in viata ta

Ai oameni toxici pe langa tine? Este cu adevarat o provocare sa ii poti face fata unei persoane toxice de care pana la urma nu ai nevoie in viata ta. Oricat de mult ti-ai dori asta la un moment dat te vei simti epuizata.

Toxicitatea este periculoasa mai ales intr-o relatia. De cele mai multe ori ajungem sa credem ca problema este la noi si ca nu suntem indeajuns de buni pentru partenerul pe care il avem. Trebuie sa stii ca in realitate lucrurile nu stau asa cum crezi.

Ajungi sa ramai cu persoana toxica de langa tine din teama de a nu ramane singura. Simti nevoia sa ai pe cineva langa tine pe care sa te poti baza. Femeile sunt persoanele care suporta cel mai des relatiile toxice si care se complac in situatiile in care se afla. Din teama de a nu isi rani partenerul ajung sa se multumeasca cu putinul pe care il primesc.

Iata cele patru tipuri de persoane toxice pe care nu ar trebui sa le ai alaturi:

Persoana pasiv – agresiva

Acest tip de persoana ne poate face mult rau, mai mult decat ai crede. Acest tip de comportament te va face sa te simti destul de confuza si nu iti vei da seama ce este de facut ca relatia sa functioneze. Tu esti singura persoana care trebuie sa realizeze ca o relatie cu un tip agresiv nu are cum sa functioneze.

Persoana care nu comunica

O persoana care nu comunica nu poate intemeia o relatie de succes. Comunicarea este cheia unei relatii de viitor. Orice relatie are suisuri si coborasuri iar impreuna trebuie sa treceti peste tot ce urmeaza. Daca partenerul tau nu este deschis cu tine si nu comunica nu ai cum sa intemeiezi o relatie cu el.

Doar prin comunicare acesta poate sa isi declare sentimentele pe care le are fata de tine si doar prin comunicare veti putea sa rezolvati anumite conflicte.

Persoana narcisita

O persoana narcisista isi doreste sa fie mereu in centrul atentiei. Un asemenea comportament nu face decat sa iti demonstreze ca partenerul tau are o nesiguranta interioara. Poti incerca sa vorbesti cu el si sa gasiti impreuna o rezolvare dar daca lucrurile persista atunci este momentul sa te inconjori de persoane pozitive.

Persoana care te critica constant

Un partener toxic te va critica constant. Orice ai face acesta va fi nemultumit de tine. Daca ai un astfel de partener langa tine iti poti pierde foarte usor increderea in fortele proprii. Nu este cazul sa ramai intr-o relatie in care esti criticata non-stop. Trebuie sa iei atitudine si sa pui punct, nimeni nu merita sa traiasca alaturi de un om care nu face decat sa aduca reprosuri.

Toate aceste tipuri de persoane ar trebui evitate si ar trebui sa incerci sa te focusezi mai mult pe tine si pe ceea ce iti doresti sa obtii. O relatie perfecta nu exista dar macar poti avea alaturi un om pe care sa te bazezi si care sa te aprecieze asa cum esti cu adevarat.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment