Care sunt beneficiile uleiului de avocado

Consumul de avocado este perfect pentru sanatatea ta dar si  pentru frumusete. Uleiul de avocado te poate ajuta sa ai parte de un par frumos si sanatos.

Folosirea uleiurilor naturale de par s-a dovedit a fi benefica de-a lungul timpului. Acesta are un continut ridicat de vitamine, antioxidanti si acizi grasi.

Care sunt beneficiile aduse de uleiul de avocado

Uleiul de avocado are un rol esential pentru prevenirea ruperii parului. Scalpul produce in mod natural o substanta uleioasa care poarta denumirea de sebum.  Acesta va face parul sa fie uscat si predispus la rupere.

Utilizarea anumitor uleiuri vegetale pe scalp poate ajuta la protejarea foliculilor si poate preveni degradarea parului atunci cadn acesta creste.

Uleiurile saturate si cele monosaturate pot ajunge mai usor in profunzimea parului. Uleiul de avocado contine uleiuri monosaturate si este un tratament benefic pentru par.

Iata care sunt beneficiile aduse de uleiul de avocado

Reduce matreata

Scalpul care este bine hidratat contribuie foarte mult la cresterea unui par sanatos. Daca pielea este uscata si  se decuameaza atunci masarea uleiului cu avocado pe scalp inainte de a spala parul si aplica balsam sa poata remedia aceasta problema.

Uleiul de avocado poate reduce matreata prin hidratarea pielii si prevenirea descuamarii scalpului.

Previne ruperea

Firele de par se pot rupe  mai usor daca sunt uscata sau deshidratata. Daca vei acoperi firele de par cu un strat subtire de ulei de avocado atunci acesta va fi mai flexibil si elastic.  Este recomandat sa iti tratezi parul cu blandete si sa il poti descurca inainte de a-l peria. Incearca sa eviti elasticele de par si clamele din metal sau din plastic.

Uleiul de avocado nu poatte repara parul puternic deterior dar va reusi sa previna degradarea acestuia si sa il faca mai puternic.

Descurca parul

Poti aplica uleiul de avocado pe varfuri si vei vedea cum acesta se va descurca si te vei bucura de un par matasos si sanatos. Te poti folosi de degete pentru a acoperi varfurile cu o cantitate mica de ulei de avocado pentru a descurca parul mult mai usor. Dupa ce ai descurcat parul te poti folosi de o perie sau de un pieptan cu peri desi.

Protejeaza parul de factorii externi

Factorii de mediul printre care putem enumera poluarea sau razele soarelui pot afecta parul mult mai mult decat iti poti imagina. Daca vei aplica putin ulei de avocado pe par atunci vei putea preveni degradarea acestuia. Inainte de a intra in mare sau in piscina poti aplica putin ulei de avocado pe par si vei avea parte de o podoaba capilara frumoasa si sanatoasa.

Dupa o baie in mare nu uita sa iti clatesti parul cu apa curata.

Foloseste uleiul de avocado intr-o masca de par

Poti folosi uleiul de avocado pentru a-ti face masti de par hidratante. Uleiurile de par acopera firele de par cu un strat protector care il va face sa fie mai stralucitor si mai elastic.

Iti poti face o masca de par cu avocado cu un galbenus si cu o lingura cu miere. Aceasta masca iti va asigura un par superb.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment