Vreți să aveți o manichiură de invidiat?

Pentru ca mâinile noastre să arate impecabil, avem nevoie de mai multe lucruri. Un stilist profesionist nu este suficient pentru a crea o manichiură de vis! Sunt foarte importante produsele profesionale și toate celelalte accesorii și este utilă și aparatură modernă de actualitate.

Însă, mai aveți nevoie de …. ceva pentru ca …mâinile să arate în mod perfect.

Faptul că mâinile și unghiile vin în contact zi de zi cu tot felul de produse pentru curățenie care sunt foarte toxice și pentru piele și pentru unghii, înseamnă că suntem nevoite să găsim un remediu împotriva acestui lucru, imediat.

Este foarte adevărat că sunt foarte multe creme în magazinele de specialitate în prezent, însă cele mai potrivite sunt cele naturale 100%.

Untul de Shea organic, nerafinat

Este o soluție foarte bună și pentru hidratarea unghiilor și a cuticulelor. Acest produs este avantajos pentru că îl puteți folosi nu numai pentru acest lucru. Untul de Shea poate fi folosit și pentru ten și pentru pielea foarte iritată, chiar și pentru păr.

Proprietățile lui hidratante se datorează unui conținut mare de vitamine și acizi grași. Este vorba despre vitaminele A, E și F. Acesta este motivul principal pentru care poate fi foarte bine folosit pentru hidratarea și întreținerea unghiilor și a cuticulelor. Unghiile foarte bine hrănite și hidratate vor deveni mai flexibile. În felul acesta ele se vor rupe mult mai greu.

Dacă nu ați știut până cum, cuticulele sunt esențiale pentru protejarea unghiilor pe perioada creșterii. Ele asigură protecția naturală împotriva infecțiilor cu bacterii sau cu fungi. Bine hrănite și hidratate cu ulei de Shea, vor arăta mult mai bine, se vor îndepărta mult mai ușor și vor fi mult mai protectoare pentru unghii.

Așadar, o singură achiziție și efecte cât mai multe. Nu mai punem la socoteală faptul că este vorba despre un produs organic 100% natural care nu este nici exagerat de scump.

Beneficiile lui importante se reflectă și asupra vergeturilor și asupra petelor roșii sau asupra pielii foarte iritate.

Produse profesionale pentru manichiuri moderne

Dacă administrați un salon modern de manichiuri și pedichiuri profesionale, aveți nevoie în permanență de produse actuale de foarte bună calitate și cu proprietăți excelente pentru unghii.

Fsm-romania.ro este un foarte important magazin online care comercializează la noi în țară produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor. Oferta magazinului acesta include atât produse marcă proprie cât și produse fabricate de către producători celebri din domeniul acestei industrii în foarte multe țări ale lumii: CANNI, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, EVERIN, etc.

Foarte multe produse incluse în oferta magazinului acesta online conțin substanțe hrănitoare și protectoare pentru unghii. Este util să testați multe tipuri de produse de aici, deoarece în mod sigur vor fi foarte apreciate de către clientele salonului dumneavoastră. Găsiți incluse în ofertă multe tipuri de geluri Fsm pentru construcții, color, precum și decoruri foarte variate, aparatură modernă și toate tipurile de soluții pregătitoare pentru manichiuri de actualitate, etc.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment