Pot fi amestecate proteinele cu creatina?

Unul dintre multiplele avantaje pe care le ofera consumul de creatina, pe langa cele de baza, legate de cresterea masei musculare, este faptul ca aceasta substanta poate fi amestecata atat cu apa, cat si cu suc de fructe, ceai fara cofeina si inclusiv cu proteine.

Proteinele sunt suplimente necesare alimentatiei sportivilor care au un program strict de antrenamente fizic, acestea avand rolul de a reconstrui fibrele musculare care pot fi deteriorate in timpul antrenamentului, prin intermediul unei gustari usor de digerat si care contine substante benefice organismului, cum sunt aminoacizii.

Proteine si creatina – Cat de eficienta este combinatia?

Prin combinarea celor doua tipuri de produse – creatina si proteine –  consumatorii se pot bucura de o forta mai mare si performante imbunatatite in timpul antrenamentelor. De asemenea, un alt efect important obtinut in urma consumului de creatina este cresterea masei musculare.

Prin urmare, atat din experienta unor consumatori fideli, dar si din rezultatele unor teste efectuate de specialisti, a reiesit ca o combinatie intre cele doua suplimente este una foarte benefica pentru organismele sportivilor, chiar daca acestia sunt profesionisti sau amatori.

Cum se obtin efectele benefice ale aceste combinatii?

In primul rand, creatina are rolul de a satisface nevoile organismului din timpul unui antrenament intens, in special in ceea ce priveste nivelul de energie. Astfel ca, datorita creatinei, antrenamentul poate fi realizat pentru un timp mai indelungat, intr-un mod mai intens si mai eficient.

Pe de alta parte, proteinele au rolul de a stimula cresterea musculara si de a reface musculatura dupa antrenamentele fizice intense. Prin urmare, combinarea celor doua substante aduce multiple beneficii organismului celor care le consuma, de la cresterea intensitatii si volumului antrenamentelor pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Avantajul este ca orice tip de creatina poate fi combinata cu proteinele, cele doua tipuri de suplimente fiind disponibile pe site-ul KiwiGym. Ceea ce este important, insa, de mentionat este faptul ca acestea trebuie administrate in cantitatile corecte, conform recomandarilor producatorilor. Administrarea se poate face concomitent sau separat, mai ales ca pentru creatina se recomanda administrarea inainte de antrenament, iar pentru proteine, dupa antrenament.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment