Soluții pentru mâini deosebit de frumoase!

Felul în care arătăm zi de zi este foarte important! În primul rând pentru noi dar și pentru celelalte persoane din apropierea noastră.

Mâinile întotdeauna sunt în centrul atenției și ies în evidență primele.

Cum le îngrijim, în așa fel încât să arate foarte bine?

Pentru acest lucru aveți nevoie nu numai de o manichiură bine realizată ci și de câteva sfaturi utile.

Mâinile și unghiile trebuie să fie foarte bine hidratate, în primul rând. Este condiția esențială pentru ca o manichiură să fie cu adevărat foarte frumoasă. Puteți folosi atât creme speciale pentru mâini, precum și uleiuri foarte grase. Acestea din urmă sunt de preferat, deoarece sunt naturale și costă puțin. Le puteți cumpăra de la orice farmacie naturistă. Efectele sunt multiple și benefice. Acționează atât asupra mâinilor, cât și asupra unghiilor și cuticulelor.

Cuticulele sunt foarte importante pentru sănătatea unghiilor și foarte importante pentru estetica mâinilor. Specialiștii din domeniul NailArt, astăzi recomandă alte metode de întreținere și îndepărtare a lor. Acest lucru se datorează, mai ales, rolului lor important în protecția împotriva infecțiilor care pot apare, mai ales dacă acestea sunt îndepărtate complet.

Vă putem recomanda uleiul de cedru, uleiul de cimbru, Ylang-Ylang, uleiul de lavandă, uleiul de rozmarin și uleiul de Argan.

Manichiuri moderne

După o foarte bună îngrijire a mâinilor și a unghiilor, o manichiură bine realizată este exact lucrul de care mai aveți nevoie.

Chiar dacă mergeți la un salon de înfrumusețare, aveți nevoie de produse de foarte bună calitate, pentru a avea o manichiură rezistentă și interesantă. Dacă doriți ceva în mod special, o ojă mai deosebită sau un gel color de actualitate, există foarte multe magazine online care vă pun la dispoziție produse cu adevărat profesionale pentru îngrijirea unghiilor.

Magazinul online Everin este un magazin complex care comercializează toată gama de produse pentru îngrijirea unghiilor: soluții pentru cuticule, soluții pentru degresare, geluri color, geluri pentru construcții, acetonă, decoruri unghii, kit-uri speciale tip gel, lămpi UV sau LED, aparate pentru sterilizare, dezinfectanți, oje semipermanente, soluții de tip Primer sau de tip BaseCoat, etc.

Clienții acestui distribuitor important din România, au fost foarte mulțumiți de calitatea produselor și de prețul bun al lor. Comenzile sunt expediate rapid, pot fi făcute inclusiv comenzi pentru cantități mari de produse (dacă administrați mai multe centre de înfrumusețare), bineînțeles.

Pe site sunt postate informații importante despre fiecare produs în parte. De asemenea, tot pe site-ul de prezentare al acestui complex nailshop găsiți și condițiile de retur precum și prețul și detaliile despre timpul de livrare.

Analizați întreaga ofertă cu atenție. Periodic, aici sunt organizate și campanii importante de reduceri pentru multe tipuri de produse interesante. Veți regăsi în oferta Everin.ro produse fabricate de către companii recunoscute în întreaga lume.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment