Tendintele de design interior pentru 2021

Vrei sa ai parte de un design interior perfect? Atunci trebuie sa stii ca in 2021  locuinta ta are nevoie de o improspatare. Vei afla care sunt tendintele in acest an si ce trebuie sa faci ca sa poti avea parte de o locuinta perfecta din toate punctele de vedere.

Designul interior este un domeniu complex si trebuie sa stii ce este de facut ca sa poti avea parte de un design primitor dar care sa fie in tendintele modei.

Care sunt principiile de baza ale designului de interior in 2021

Atunci cand ne gandim la amenajari interioare trebuie sa ne gandim la un spatiu cat mai liber si cat mai armonis. In acest an sunt preferate conceptele de open space „Odată cu noul context și timpul mult mai mare petrecut în case, se urmărește totodată o flexibilitate a amenajărilor, pentru a putea acomoda ocazional spații de lucru sau de studiu. În 2021 vom vedea ambiente mult mai atent gândite și mai sofisticate, care folosesc forme inedite, texturi plăcute și accente de culoare sau metalice”, a spus Dragos Bonea , reprezentant Delta Studio.

Culorile anului 2021 in design interior

Culorile anului 2021 au fost deja mentionate de celebrul institute Pantone. Acesta a transmis ca in cadrul acestui an nu va fi vorba de o singura culoare ci de doua, mai exact galben intens si gri.

Daca vrei sa ai parte de o locuinta care sa fie in tendintele modei atunci trebuie sa optezi pentru aceste doua culori. Ai nevoie de nuante cat mai vi si cat mai intense.  Atat griul cat si galbenu pot fi integrate cu succes in incaper precum: living, dormitor sau chiar bucatarie.

Bineinteles ca depinde foarte mult si de gusturile tale si vei putea alege cele mai potrivite nuante pentru tine in functie de toate aceste detalii.

Materiale recomandate

In ceea ce privesc materialele folosite, specialistii recomanda utilizarea elementelor din piatra sau chiar din beton. Lemnul este  un alt material care ar  trebui sa fie utilizat in designul de interior.

„La final de zi, totul trebuie adus în echilibru, iar decorul de inspirație nordică transmite claritate, echilibru și naturalețe. În același timp, noul ambient Hornbach aduce la un loc noțiuni precum «acasă», «relaxare», «confort», «căldură» și «intimitate»”, au explicat reprezentantii companiei Hornbach.

Texturile utilizate

Pentru a aduce un plus de confort in locuinta ta texturile folosite au un important rol. Acestea vor aduce un plus de confort si poti miza cu inceredere pe textile naturale, durabile dar si pe elemente precum banuril sau covoare mor. Vei vedea ca piatra, lemnul sau betonul sunt foarte importante si iti vor asigura confortul pe care il doresti.

Decoratiuni interioare

Deocratiunile interioare sunt importante. Poti include cu succes in designul interior paturi, cuverturi, perne decorative dar si perdele si draperii care mai de care mai interesante.  Trebuie insa sa fii foarte atenta si sa eviti aglomerarea locului. Doar asa vei avea parte de o locuinta care sa poata avea parte de acea atmosfera impresionanta din toate punctele de vedere.

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment