Cum sa iti amenajezi dormitorul

Dormitorul este cea mai importanta camera din locuinta ta. Pentru ca dormitorul sa fie cat mai confortabil si relaxant trebuie sa te ocupi personal de el.

  Iata ce ai de facut pentru a avea parte de un dormitor minunat

Alege culori relaxante

Culorile ne afecteaza atat starea emotionala cat si cea fizica de aceea trebuie sa ai mare grija atunci cand le alegi. Spre exemplu, rosu are capacitatea de a creste tensiunea sanguina. Asa cum stii dormitorul este recomandat pentru somn, aici petreci cel putin opt ore in fiecare noapte si ai nevoie de culori calde, relaxante care sa iti ofere o stare de bine. Mai multe detalii despre cum sa iti colorezi dormitorul vei gasi accesand linkul urmator https://ghimpele.ro/lifestyle/.

Foloseste draperii groase

Lumina poate patrunde cu usurinta in dormitor iar asta te-ar putea deranja. Atunci cand te ocupi de amenajarea dormitorului nu trebuie sa uiti de draperii. Cu cat acestea sunt mai groase cu atat te vei putea odihni mai bine pe timpul zilei.

Amplaseaza patul in cel mai perfect loc

Patul trebuie sa fie amplasat intotdeauna in functie de ceea ce iti doresti sa vezi atunci cand stai culcat. De cele mai multe ori se pune in asa fel incat sa poti vedea atat usa cat si fereastra. In cele mai multe case patul este orientat cu vederea catre est astfel incat sa te poti bucura de soarele de dimineata. Mai trebuie sa iei in calcul si disponibilitatea prizelor sau posibilitatii amplasarii unor corpuri de iluminat. Este bine sa ai prize de o parte si de alta a patului dar si corpuri de iluminat.

Fara televizor, laptop sau tableta in dormitor

Aceste trei produse nu fac decat sa iti fure din timpul alocat odihnei. In plus acestea nu au ce cauta in dormitor. Toti specialistii recomanda ca dormitorul sa fie camera de odihna si atat. Toate aceste lucruri care iti vor distrage atentia nu au ce cauta acolo.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment