Cele mai puternice cupluri din zodiac

Cu totii stim ca cele mai puternice cupluri se vad cu ochiul liber. Daca cunosti un astfel de cuplu atunci stii cat de bine este sudat si ca pot reusi tot ce isi propun daca muncesc impreuna.

Te-am facut curios sa vezi daca te numeri printre cele mai puternice cupluri?

   Hai sa descoperim care sunt acestea

Taur si Rac

Nativul Taur este incapatanat dar loial pe cand Racul este un sensibil. Ambii parteneri sunt grijuli si sunt amabili. Este genul de cuplu care ii va face gelosi pe toti cei din jurul lor. Sunt mereu pasionali si sunt indragostiti unul de celalalt.

Gemeni si Berbec

Atat Gemenii cat si Berbecii sunt plini de viata si independenti. Nativul Berbec are un simt de aventura impresionant mai ales atunci cand este incurajat de Gemeni. Impreuna pot avea parte de momente pline de entuziasm. Ambii parteneri sunt dispusi sa incerce oricand lucruri noi deoarece stiu ca se pot baza unul pe celalalt in orice moment.

Leu si Leu

Perfectul pertener pentru un Leu nu poate fi altcineva decat o persoana la fel de increzatoare si de ambitioasa ca si el, adica tot un Leu. Cuplul lor este perfect deoarece se vor sprijini si se vor motiva in tot ceea ce fac. In plus se vor trata foarte frumos unul pe celalalt si cand vine vorba de fericire cu siguranta amandoi se vor stradui sa isi ofere momente perfecte. Nu se multumesc niciodata cu putin si lupta impreuna pana in panzele albe pentru a reusi sa duca la bun sfarsit tot ce isi propun.

Fecioara si Fecioara

Fecioarele gasesc confort si liniste in compania altei Fecioare. Acestea au o minte logica si analitica si se potrivesc cel mai bine impreuna. Amandoua se inteleg de minune chiar si atunci cand vine vorba de planuri sau de programe. Impreuna gasesc o solutie pentru orice. Cu toate ca este posibil sa nu isi arate afectiunea in public, cele doua stiu foarte bine ce simt una pentru cealalta si nu au nevoie de demonstratii suplimentare.

Balanta si Capricorn

Cuplul format dintre un Capricorn si o Balanta este un exemplu clar ca extremele se atrag. Balanta este foarte sociabila si ii place sa fie inconjurata de oameni pe cand Capricornul este mai singurantic si prefera indipendenta.

Balanta este in general indolenta, vorbareata si lenesa in timp ce Capricornul este sever si este neincrezator. Cu toate astea Capricornul este muncitor si reuseste sa isi completeze partenerul.

Sagetator si Scorpion

Independenta este trasatura comuna a acestor doi nativi.  Scorpionul este ancorat in realitate pe cand Sagetatorul nu este foarte expresiv atunci cand vine vorba de sentimentele sale. Atunci cand vine vorba de iubire cei doi sunt destul de prudentti si nu sunt genul care sa fie mult prea dependenti unul de celalt.

Varsator si Pesti

Creativitatea si imaginatia ii aduc pe acesti doi nativi impreuna. Pestii par a fi destul de prudenti dar adora sa vorbeasca despre interesele lor pe cand Varsatorul este intelectual si spontan lucru pe care Pestii il adora.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment