Cum puteți alege genele false

Alegerea genelor potrivite depinde în principal de două variabile: Forma ochiului și ocazia de a le purta. Dacă ați respectat aceste două puncte, ați găsit genele false ideale. În acest articol vă oferim recomandări pentru a face alegerea corectă.

Gene false în funcție de forma ochilor

Nu există niciun tip de gene care să se potrivească tuturor tipurilor de ochi, dar sunt modele care avantajează fiecare formă în parte. Genele false sunt împărțite în 3 grupuri mariꓽ tip bandă, smocuri și magnetice, iar fiecare are avantajele și dezavantajele sale. O varietate de modele se regăsesc pe acest site, pentru ochi mici, mari, migdalați sau orice altă formă.

Ochi mici

Dacă aveți ochii mici, va trebui să alegeți gene false de lungime intermediară, astfel încât ochii să fie măriți vizual, dar fără ca genele să pară exagerate. Cele care sunt mai lungi pe partea exterioară a ochiului vor arăta deosebit de bine pentru a oferi volum ochilor. Nu le alegeți prea dense sau aglomerate, deoarece acestea nu se vor potrivi cu dimensiunea ochilor și îi pot face chiar mai mici! Alegeți un model care are fire de diferite dimensiuni și o densitate medie.

Ochi mari

Ochii mari își pot permite gene destul de lungi, deoarece se vor potrivi cu dimensiunea ochiului și nu vor arăta prea exagerate. Dar aveți grijă atunci când alegeți gene false care sunt prea groase, astfel încât machiajul ochilor să nu arate excesiv în comparație cu restul machiajului.

Ochi migdalați

Dacă aveți o astfel de formă a ochilor, genele false cu aceeași lungime de păr în interior și în exterior și genele care sunt mai groase și mai lungi pe exterior decât pe interior sunt potrivite.

Pleaopă căzută

În cazul în care aveți pleoapele căzute, alegeți gene care sunt mai lungi în centru și mai scurte la capete. Acest lucru va crea un sentiment de profunzime.

Alegeți genele false în funcție de ocazie
Atunci când alegeți gene false, nu ar trebui să vă concentrați doar pe forma ochiului, ci și să vă adaptați la ocazie. De asemenea, este util să țineți cont și de gusturile personale, astfel încât să vă simțiți confortabil cu ele. Cele mai naturale gene false sunt cele care au firele de păr de diferite lungimi, deoarece imită textura naturală a genelor și le face să se potrivească perfect, în orice ocazie.  Ele nu vor arata „perfect” sau simetric, iar acest lucru va face rezultatul mult mai discret. Gene false dramatice sunt mai dese și lungi, care lărgesc ochiul și concentrează toată atenția asupra privirii. Ele sunt perfecte pentru a fi folosite la evenimente care au loc noaptea sau se pot folosi la orice alt eveniment în care doriți un aspect intens și profund al ochilor.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment