7 mituri despre vopsirea parului pe care trebuie sa le uiti

Atunci cand vrei sa iti vopsesti parul vrei ca rezultatul final sa fie unul remarcabil. Vopsirea parului este  o procedura simpla si pe care multe femei o evita din varii motive. Cel mai bine este sa nu mai crezi in aceste mituri despre vopsirea parului.

In cazul in care iti doresti aceasta schimbare, trebuie sa stii ca o poti obtine mai usor decat crezi. Mai intai de toate trebuie sa stii care sunt miturile si care este adevarul despre ele.

Iata ce trebuie sa stii despre vopsirea parului

Dupa vopsire parul isi pierde din volum

Acest lucru este complet fals. Agentii de colorare folositi pentur par fac ca firul sa creasca in volum iar podoaba ta capilara va parea mult mai bogata. Vei avea parte de un volum perfect si acesta poate fi un motiv perfect pentru a-ti schimba culoarea parului.

Trebuie sa iti vopsesti si  sprancenele

Nu este neaparat obligatoriu sa iti vopsesti sprancenele daca ti-ai vopsit si parul.  Daca in ultimii ani femeile preferau sa isi vopseasca si sprancenele, in prezent lucrurile nu mai stau chiar asa. Daca ai sprancenele negre si vrei sa te vopsesti blonda atunci trebuie sa iti aranjezi si sprancenele.

Poti aplica vopseaua in orice moment

Parul trebuie sa fie curat, dar nu proaspat spalat pentru ca vopseaua sa se prinda mai bine. Cel mai bine ar fi ca parul tau sa fie spalat inainte cu 24-48 de ore inainte de vopsire insa trebuie sa te asiguri ca nu ai folosi produse de hairstyling intre timp.

Vopseaua poate distruge parul

In momentul in care iti vopsesti parul trebuie sa stii faptul ca acesta contine cuticule care se deschid iar asta poate afecta structura firului de par. Ca sa iti protejezi parul poti aplica un tratament care sa il ajute sa isi pastreze vitalitatea.

Iti poti spala parul imediat dupa vopsire

Dup ace ti-ai vopsit parul nu este recomandat sa te speli pe cap a doua zi. Cel mai bine este sa astepti cel putin 72 de ore inainte de a-ti spala parul din nou. La spalare poti incerca sa folosetsi apa calduta dar care sa nu fie fierbinte si sa iti deterioreze parul. In plus, nu trebuie sa mergi la piscina cel putin pentru doua saptamani, clorul care este prezent in piscina afecteaza culoarea pe care te-ai straduit atat de mult sa o obtii.

Este greu sa te vopsesti acasa

Nu este deloc dificil sa te vopsesti acasa. Toate kiturile din ziua de azi vin cu instructiuni clare pe care le poti incerca in orice moment. Nu va mai fi necesar sa petreci 3 ore la salon si te poti relaxa in intimitatea locuintei tale.

Produsele scumpe de ingrijire sunt supraevaluate

Atunci cand vine vorba de ingrijirea parului este recomandat  sa investesti in produse de cea mai buna calitate. Chiar daca aceste produse pot fi costisitoare este recomandat sa apelezi la ele daca vrei sa ai parte de un par vopsit frumos care sa te puna in valoare.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment