Tu știi ce decorațiuni vor fi mereu la modă? Descoperă acum!

Procesul de renovare este unul lung și foarte costisitor. Toată casa este dată peste cap, praful este peste tot, iar tu nu te mai poți relaxa în propria locuință. Pentru a nu te mai lovi de toată această situație neplăcută, trebuie să alegi decorațiuni și elemente ce vor fi mereu la modă. Iată care sunt acestea:

  • Obiecte de artă

Obiectele de artă sunt considerate un “must-have” în fiecare locuință și, de aceea, vor fi mereu în vogă. Poți integra câteva astfel de obiecte în locuința ta, precum tablourile canvas, pentru a scoate orice încăpere din anonimat. Spre exemplu, poți decora cu tablouri abstracte în living, deoarece vor fi mereu în topul decorațiunilor pentru pereți, indiferent de trenduri, iar dacă te întrebi ce fel de tablouri se pun în dormitor, limita este setată doar de tine.

  • Șemineu

Șemineul clasic este o construcție din piatră sau teracotă, fiind similar unei sobe joase, cu vatră largă și fără ușă. Este o modalitatea creativă de a înlocui caloriferele din living. Pe lângă design-ul modern și spectaculos, șemineele, mai ales cele electrice, oferă avantajul și de a fi amplasate cu ușurință fie la bloc, fie la casă, duplex sau cabană. Așadar, este decorațiunea care se potrivește oricărui stil de interior și care nu se va demoda niciodată.

  • Draperii și perdele din in

De departe, cel mai ușor de asortat sunt perdelele și draperiile sunt de in. Atunci când nu știi ce fel de draperii sa alegi pentru living, mizează pe modelele din in și sigur vei fi mulțumit de rezultatul final. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, însă pentru a te asigura că nu se vor demoda prea repede, alege-le pe cele în culori deschise, cum ar fi crem și alb. Draperiile și perdelele din in au fost și vor rămâne mereu în tendințe, numărându-se printre cele mai îndrăgite elemente decorative ale designerilor și specialistilor în amenajări interioare.

  • Decorațiunile vintage

Decorațiunile vintage vor fi mereu la modă și pot fi integrate în stiluri de amenajare diverse, precum stilul eclectic, japandi, rustic și multe altele. Dacă te întrebi de unde le poți achiziționa, află că magazinele vintage pot fi adevărate mine de aur unde se ascund piese unice și rezistente, perfecte de integrat în locuința ta.

Așadar, uită de sumele mari de bani cheltuite pe decorațiuni în fiecare sezon și apelează la elementele ce vor rămâne mereu la modă.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment