De ce sa alegi o pardoseala poliuretanica?

Cand vine vorba despre amenajarea casei tale, poti alege orice fel de pardoseala iti doresti, fie din lemn sau alte materiale care consideri ca pot acoperi intr-o masura mai mare toate nevoile pe care tu le poti avea.

Insa, cand ne referim la spatiile exterioare, este recomandat sa ai in vedere un produs durabil si ce prezinta o rezistenta crescuta, iar in acest caz, unul dintre modelele de pardoseli poliuretanice, poate reprezenta o excelenta alegere. De altfel, acestea sunt potrivite pentru parcari, vestiare, trotuare sau pentru salile de clasa dintr-o scoala, spatii comerciale, institutii spitalicesti si in diverse alte locuri in care durabilitatea este cheia succesului.

Avantajele pe care le prezinta o pardoseala poliuretanica sunt de neegalat

In functie de locul in care urmeaza a fi montate aceste pardoseli poliuretanice, poti opta pentru un design cat mai diferit, unic, modern, asa ca, vei uita de monotonia produsa de un alt tip de pardoseala intr-un timp foarte scurt.

De ce sa investesti in produse scumpe, cand poti opta pentru unul care iti ofera un design atragator si o rezistenta extraordinara la preturi incredibile? In marile magazine sau in unitatile spitalicesti traficul este unul desebit, asa ca, o pardoseala bine aleasa poate schimba in totalitate totul.

Aceste pardoseli fac parte din categoria celor care se pot monta intr-o stare lichida, astfel ca, suprafata va fi complet omogena si va patrunde chiar si in spatiile cele mai dificile. Dar, inca de la inceput, trebuie acordat un timp mai indelungat de intarire, pentru ca rezistenta in timp sa fie cea indicata.

Cu siguranta, ai o curiozitate deja in ceea ce priveste obtinerea acestor pardoseli poliuretanice. Astfel ca, pentru a ajunge la o consistenta dorita sunt utilizate cimenturi speciale si rasini poliuretanice.

Care sunt avantajele pe care le ofera o pardoseala poliuretanica?

In acest caz, avantajele de care vor beneficia utilizatorii sunt nenumarate. Spre exemplu, durata de viata a acestora poate fi de aproximativ 50 de ani, iar costurile de exploatare in acest caz sunt mai mult decat accesibile.

De asemenea, pentru ca fiecare spatiu este diferit varietatea de culori este suficient de larga si chiar si in ceea ce priveste grosimea. Prezinta un grad important de elasticitate, astfel ca, pot fi utilizate cu succes atat in interior, cat si in exterior.

Pe parcursul utilizarii acestei pardoseli poliretanice, se pot intampla si diverse accidente, mai ales din cauza traficului crescut. Dar, pentru ca zgarieturile sau orice alte forme de lovituri, nu pot fi pe toata suprafata, ci doar pe anumite segmente ale acesteia, se pot realiza reparatii doar pe acele zone.

Prezinta si proprietati de impermeabilitate, asa ca, pot fi utilizate in orice zona din exterior. De asemenea, rezista chiar si la temperaturi de -30 de grade Celsius.

Alege o pardoseala excelenta!

Alege calitatea pardoselilor poliuretanice

Alegerea unei pardoseli industriale potrivite poate fi una destul de dificila, mai ales daca nu cunosti intr-o masura ridicata proprietatile acestora. De aceea, echipa de specialisti cu o vasta experienta te pot ajuta pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

Profesionistii de la pardoseliindutriale.ro, pot veni in sprijinul tau cu o serie de modele, design-uri diferite si culori atractive. Daca ai nevoie de mai multe informatii referitoare la toate tipurile de pardoseli, suna chiar acum la numerele de telefon.

Nu rata ocazia de a avea o pardoseala de exceptie!

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment