Amenajari interioare in stil american

Amenajarile interioare in stil american sunt interesante si iti vor oferi locuinta la care visezi. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai spatiul de care ai nevoie in locuinta ta. In general amenajarile in stil american se bazeaza pe confort si spatii cat mai libere.

   Iata ce implica amenajarile interioare in stil american

Care sunt culorile de amenajare interioare specifice

Paleta cromatica este elementul principal in acest tip de amenajare. Americanii sunt traditionalisti din acest punct de vedere si folosesc culori neutre si culori de pamant precum: bej, crem, alb, cafeniu sau teracota. Mai pot folosi si nuante de verde, rosu bordo sau chiar roz sau bleu.

Un open space in stil American este delimitat in mod discret

Atunci cand vine vorba de gatit, amenicanilor nu le plac limitele. Acestia doresc sa aiba un spatiu cat mai mare. Partitiile au loc cu ajutorul covoarelor sau prin diferentele cromatice.  Daca vrei sa iti limitezi livingul de bucatarie atunci te poti folosi de un covor. Aseaza covorul pe partea din fata a canapelei astfel incat spatiile sa fie cat mai clare.

Livingul amercian pune accentul pe confort

Camera de zi nu trebuie sa fie mult prea incarcata, este suficient sa ai aici o canapea, doua fotolii si o masuta de cafea. Poti chiar sa pui in aceasta camera un taburet pentru picioare daca iti doresti sa ai un plus de confort.

Atat canapeaua cat si fotoliile trebuie sa fie decorate cu perne si cu paturi pufoase. Nu ar strica chiar sa mizezi pe un ornament cat mai vesel care sa scoata camera in evidenta. Conteaza foarte mult modul in care alegi culorile pentru livingul tau. Daca vrei ca acesta sa fie mai odihnitor atunci este recomandat sa optezi pentru culori calde, care sa te ajute sa te relaxezi si care sa te faca sa te simti confortabil.

Dormitorul trebuie sa fie cat mai spatios

Dormitorul in stil american nu trebuie sa fie incarcat in exces. Acesta trebuie sa fie decorat cat mai atragator, patul sa fie destul de incapator si sa indemne la relaxare. In plus noptierele trebuie sa aiba sertare si draperiile si perdelele sa aiba culori cat mai placute si relaxante.  Ai nevoie in dormitor de o atmosfera intima care sa te ajute sa te relaxezi.

Bucataria in stil american

Bucataria este locul in care se perinda toti membrii familiei. Din acest motiv, spatiul trebuie sa fie cat mai liber si cat mai ordonat. Trebuie sa ai totul cat mai bine pus la punct. Bucataria este locul in care vei petrece foarte mult timp si trebuie sa ai totul la indemana. Ori de cate ori vrei sa gatesti trebuie sa stii unde se gasesc toate ingredientele de care ai nevoie.

Materialele din care sunt realizate piesele tale de mobilier trebuie sa fie cat mai calitative. Ai nevoie de produse care sa se prezinte bine odata cu trecerea timpului. Nu investi in produse de slaba calitate daca vrei sa ai parte de siguranta si pe care sa te poti baza in orice moment.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment