Descopera care sunt obiceiurile cuplurilor fericite

Comunicarea este esentiala mai ales intr-o relatie. Daca aceasta este precara atunci va putea trage  in jos relatia. Obiceiurile cuplurilor fericite sunt foarte importante, acestea vor reusi sa transforme orice relatie intr-una fericita si implinita.

Cum pot sa comunice cuplurile in mod eficient

Isi arata aprecierea zilnica

Un sms dragut dimineata sau un mesaj simplu pe frigider cu siguranta sunt importante intr-o relatie. II poti arata partenerului tau ca este  apreciat si ca eforturile sale nu trec neobservate iar asta il va ajuta sa se simta mai  inteles si mai increzatorr in relatia voastra.

Se asculta reciproc

Este o mare diferenta intre a auzi si a asculta. Este foarte important sa asculti intr-o relatie si sa nu cauti imediat solutii. Poti sa raspunzi cu expresii precum “ vad ca esti suparata deoarece..” . Incearca sa arati ca esti empatica si vei vedea cum relatia ta va functiona perfect.

Sunt pozitivi

In relatiile fericite persoanele au parte de un comportament pozitiv. Daca vei face declaratii pozitive in mod constant atunci vei vedea ca asta ajuta la construirea egalitatii iar asta poate fi cheia spre o  relatie fericita.

Stiu cand sa se opreasca

O cearta poate porni si de la un simplu cuvant gresite. Poti evita certurile daca puneti  frana atunci cand situatia scapa de sub control. Daca vezi ca lucrurile degenereaza atunci unul dintre voi trebuie sa semnaleze problema si sa spuna stop. Luati o pauza si incercati sa va linistiti doar asa veti avea parte de o relatie mai frumoasa si mai fericita.

Incearca sa eviti cearta si discuta tot mai mult cu partenerul tau.

Sunt mereu conectati

Nu subestima niciodata puterea gesturilor. Poti spune multe fara sa vorbesti si este recomandat ca din cand in cand sa ii oferi partenerului tau mici gesturi de tandrete care sa il apropie si mai mult de tine. Aceste lucruri sunt cu adevarat importante iar atingerea fizica te va ajuta sa ajungi mai aproape de partenerul tau.

Evita acuzarea directa si agresiva

Ceea ce spui in timpul unei certuri chiar conteaza. Nu trebuie sa devii agresiva si  incearca sa discuti cat mai multe cu partenerul tau. Cu cat esti mai calma si cu cat vei discuta mai multe cu partenerul tau cu atat va veti intelege mai bine. Incearca sa nu il faci sa se simta vinovat pentru certurile voastra si cauta de fiecare data calea de mijloc.

Nu provoca certuri, ci din contra incearca sa le eviti pe cat de mult posibil. Un comportament calm si cald te va ajuta sa ai parte de mai multa armonie in cuplu.

Este mai bine sa pui intrebari atunci cand lucrurile nu sunt pe intelesul tau sau cand vrei sa ai parte de mai mult echilibru. Cu cat vei fi mai curioasa si cu cat vei pune mai multe intrebari cu atat vei avea parte de o dragoste mai frumoasa si mai pasionala.

Poti avea o relatie perfecta daca vei stii cum sa discuti cu partenerul tau si cum sa rezolvati toate conflictele pe care le aveti.

 

 

 

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment