Filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an

Nu este niciodata tardiv sa iti faci o lista cu filmele pe care sa le vezi. Sunt unele pelicule care iti vor starni interesul inca de la prima vedere. Este necesar uneori sa iei o mica pauza de la activitatile zilnice si sa incerci ceva nou. Sunt anumite filme pe care nu ar trebui sa le ratezi in acest an, mai ales ca pandemia ne tine tot mai mult in casa.

Acestea sunt filmele pe care trebuie sa le vezi

Rebecca

Este un film bazat pe romanul clasic din 1938 al lui Daphne du Maurier. In acest thriller psihologic, Lily James o va interpreta pe Mrs. De Winter, o femeie care se casatoreste cu un barbat bogat si cu care se muta la mosia Mandreley. Acesta este lipsita de experienta si se va afla intotdeauna in umbra primei sotii a lui Maxim si anume Rebecca.

Enola Holmes

Are ca sursa de inspiratie seria de fictiune cu acelasi nume si este scrisa de Nancy Springer. Filmul aduce in atentia noastra viata surorii lui Sherlock Holmes, Enola. Acesta descopera ca mamai ei a disparut si porneste in cautare ei. Vei vedea ca Enola isi va depasi cu mult fratele.

Mank

Este un film cu totul diferit fata de ce ne-a obisnuit pana acum regizorul David Fincher. In acest film vom descoperi povestea adevarata a scenaristului Hermna J. Mankiewicz care s-a luptat cu regizorul Orson Welles pentru a obtine credit pe scenrariul filmului Citizen Kane.

Don`t Look Up

Este o comendie despre povestea a doi astronauti care trebuie sa mearga intr-un turneu la scara larga pentru a avertiza omenirea ca un asteroid gigantic se va apropia si va distruge Pamantul in doar sase luni. In rolurile principale ii vom intalni pe Jennifer Lawrence si Cate Blanchett.

The Midnight Sky

In acest film il vom intalni pe Geroge Clonney in ipostaza de regizor si de actor. Acest film este bazat pe romanul Good Morning Midnight iar filmul il surprinde pe Augustin, un om de stiinta care este singur in Artica si care pierde contactul in urma unui eveniment apocalyptic. O mai avea si pe Sully care se intoarce de pe Jupiter iar cele doua povesti se impletesc in cele mai neapteptate moduri.

The Devil All the Time

The Devil All The Time surprinde viata oamenilor din Ohio in anii 60, mai exact dupa al doilea razboi mondial. Acestia inca mai sufera de tulburare de stres post-traumatic iar efectele razboiului se vor reflecta asupra lor.

The Boys in the Band

The Boys in the band este un film care urmareste povestea unui grup de prieteni care se reunesc intr-un apartament din New York cu ocazia zilei de nastere a unui alt prieten. Filmul reprezinta o constituire a unui show care a avut loc pe Brodway in anul 2018.

The Old Guard

The Old Guard este un film interesant care iti ofera ocazia sa o revezi pe Cherlize Theron. Aceasta o interpreteaza pe Andy, o femeie care conduce un grup de mercenari care trebuie sa isi pastreze secretul.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment