Vedetele care au renuntat la retetele de socializare

Foarte multe vedete au renuntat la retelele de socializare. Motivele bineinteles ca difera dar acestea sustin ca sunt foarte sigure pe decizia lor.

Iata care sunt aceste vedete

Daniel Radcliffe

Actorul a spus ca isi doreste o viata mai privata si pentru asta a fost nevoit sa renunte la retelele de socializare „Nu am Twitter, nu am Facebook și cred că asta face lucrurile mai ușoare pentru că nimeni nu te va lua în serios dacă postezi pe Twitter tot ce faci și apoi afirmi că dorești o viață privată”, a spus acesta.

Emily Blunt

Actrita a declarat ca nu ii place nici macar sa trimita un mesaj si pentru asta a decis ca este mai bine sa se tina la distanta de social media   „Sunt ca un dinozaur cu lucrurile astea. Nu mi se potrivesc. De abia îmi amintesc să răspund la mesaje!”, a spus actrita.

Jennifer Lawrence

Actrita a spus ca este total nepriceputa in ceea ce priveste tehnologia si ca nu intelege deloc Twitter-ul „Nu o să înțeleg niciodată Twitter-ul. Nu sunt foarte bună la tehnologie. Nu pot nici măcar să îmi fac ordine în mail-uri, așa că ideea de a avea cont de Twitter este de neimaginat pentru mine”, a spus Jennifer.

Keira Knightley

Actrita britanica a incercat Twitter timp de 12 ore dupa care a decis ca nu este pentru ea „Am avut cont pe Twitter pentru că încercam să întru în contact cu copiii, dar m-a speriat groaznic. Nu am postat nimic și aveam un nume fals, dar cred că din cauza faptului că actrița Chloe Grace Moretz a început să mă urmărească, o grămadă de oameni au început să mă urmărească și postau lucruri de genul ‘Acum beau un pahar de ceai’ și am fost pur și simplu înspăimântată”, a spus Keira.

Scarlett Johansson

Actrita in varsta de 35 de ani este foarte ocupata si nu ii pasa de retelele de socializare „Nu am Facebook sau Twitter. Nu pot să mă gândesc la nimic căruia i-aș acorda mai puțin timp decât a posta încontinuu detalii despre viața mea de zi cu zi”, a declarat aceasta.

Rachel McAdams

Actrita este de moda veche atunci cand vine vorba de tehnologie „Ascult știrile la radio. Nu am televizor și nu mă pricep la e-mail. Sunt ignorantă atunci când vine vorba de tehnologie”,  a spus Rachel.

Mila Kunis

Mila a declarat recent intr-un interviu ca nu stie cum sa posteze un status pe Twitter si ca nici nu isi doreste sa o faca „Pur și simplu nu cred că oamenii ar trebui să știe până și când merg la toaletă. Ce ar trebui să postez? Ceva de genul ‘Bună, acum mă plimb dintr-o cameră în alta?’ Nici nu știu ce aș putea să postez.”

Mary-Kate si Ashley Olsen

Gemenele Olsen  au fost dintotdeauna in atentia publicului si nu si-au dorit sa aiba parte de mai multa atentie “Ne-am petrecut toată viața încercând să nu lăsăm oamenii să aibă acces total la viețile noastre, așa că social media ar fi împotriva faptului pe care ni l-am dorit toată viața, și anume să stăm departe de public”, au declarat acestea.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment