Topul zodiilor de barbati care iau dragostea in serios

Prima intalnire este cea mai importanta intalnire si trebuie sa fie tratata ca atare. Pentru barbatii de mai jos prima intalnire chiar conteaza si vor face orice ca sa te cucereasca inca din primele clipe. In astrologie exista cateva zodii care chiar iau dragostea in serios si nu se tem sa arate asta.

In momentul in care tratezi dragostea cu atata seriozitate poate deveni o adevarata corvoada. Incearca sa fii mult mai degajat si sa privesti totul mult mai relaxat. Pana la urma viata ta nu se poate invarti in jurul unei relatii. Relatiiele de lunga durata sunt perfecte pentru acesti nativi asa ca trebuie sa ai mare grija cu sentimentele lor.

Iata care sunt zodiile care iau dragostea mult prea in serios

Taur

Atunci cand vine vorba de dragoste nativul Taur ia totul foarte in serios.  Acesta cerceteaza foarte atent viata potentiei sale partenere si isi va face cu atentie toate lectiile. Ii este foarte greu sa aiba incredere in oameni din aceasta cauza se va informa intotdeauna despre trecutul viitoarei sale iubite . Daca va gasi ceva ce nu ii convine in mod sigur va pune punct.

Capricorn

Capricornul va face presiuni asupra lui pentru a-si gasi partenera potrivita. Desi nu recunoaste in fata nimanui asta este foarte exigent cu el. Acesta iubeste sa muneasca din greu si va depune eforturi colosale pentru a-si gasi partenera ideala.

Nu se va implica usor intr-o relatie si va incerca sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-si gasi partenera ideala. Va face totul cu o seriozitate iesita din comun.

Pesti

Nativul din zodia Pesti adora sa fie indragostit. Acesta are o inima mare si se implica in toate relatiile sale. In plus atunci cand iubeste o face orbeste si ignora orice semnal de alarma. Are o nevoie disperata ca orice relatiea sa sa devina una pe termen lung.  Acesta isi doreste ca creada ca cea cu care se intalneste este femeia visurilor sale.

Rac

Pentru nativul din zodiac Rac familia si dragostea sunt tot ce conteaza. O intalnire cu el este primul pas in realizarea tuturor visurilor tale. Acesta iti va oferi o relatie perfecta deoarece se va stradui sa faca tot ceea ce iti place. In plus acesta va spune mereu ceea  ce gandeste si va incerca sa fie sincer cu tine in orice situatie.

Leu

Leul este o persoana captivanta si atractiva care nu sufera de lipsa admiratoarelor. Acesta este petrecaret si isi doreste sa se bucure de o singura persoana in viata sa. Poate ca pare mult prea petrecaret dar in realitate acest nativ isi doreste sa isi gaseasca marea dragoste.

In momentul in care te va alege te vei putea considera o fericita. Nativul Leu este cel mai atent si cel mai sincer barbat.

Fecioara

Nativul Fecioara are tendinta de a supraanaliza totul asa ca va fi foarte critic cu persoana cu care se intalneste. Acesta va cauta perfectiunea si va incerca sa isi gaseasca o partenera perfecta.  Are foarte mari asteptari de la partenera sa si uneori poate simti ca nu se ridica la inaltimea ei.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment