Un procent de 40% din vanzari auto Germania este reprezentat de SUV-uri. Alege masina perfecta!

In aceasta perioada de dupa izolarea obligatorie, interesul romanilor pentru deplasarile in natura a crescut in mod semnificativ. Nu este doar o generalizare, pentru ca cifrele vorbesc de la sine. Fara precedent, asistam la un numar extraordinar de achizitii de SUV-uri, masini de talie mare ideale pentru mobilitate off road.

Statisticile arata ca un procent surprinzator de 40% din vanzari auto Germania este reprezentat de categoria de masini SUV, pe care cumparatorii o prefera din mai multe motive. De ce merita sa faci o astfel de achizitie exact in acest moment si cat de rentabila este investitia auto, descoperi in acest articol acum.

 

Motivul nr.1: Siguranta in deplasari pe distante lungi

Motivul principal de achizitie a SUV-urilor este siguranta. Aceasta categorie de masini este investita cu cea mai mare incredere de cumparatori, atunci cand vine vorba de riscuri. Datorita inaltimii, autoturismul asigura o vizibilitate sporita asupra carosabilului si un impact usor atenuat in cazul incidentelor, fata de alte tipuri de vehicule.

Romanii considera ca e cea mai buna optiune pentru drumurile din tara noastra, iar acest lucru se resimte la nivel de vanzari. SUV-urile sh sunt mult mai accesibile ca pret decat cele noi.

 

Motivul nr 2: Spatiul generos si confortul asigurat

In general, aceasta categorie de masini este preferata de soferii cu o familie numeroasa. Acest lucru nu e intamplator, si cu atat mai putin in aceasta perioada, pentru ca un SUV ofera un spatiu generos. Plusul de confort este foarte usor de obtinut, pentru ca acest autoturism este special construit pentru acest avantaj. Numarul de locuri poate sa varieze si sa asigure necesarul pentru a acomoda confortul tuturor pasagerilor. Asadar, si din acest punct de vedere, un SUV este o buna investitie pe termen lung, pentru toata lumea.

 

Motivul nr 3: Dotarile tehnice avansate

In primele 4 luni ale anului, arata statisticile, SUV a reprezentat aproape jumatate din vanzarile inregistrate prin tranzactiile auto din Romania. Astazi procentul este de 40% si se mentine ridicat, pentru ca soferii apreciaza nu doar siguranta si spatiul generos ca avantaje ale acestui autovehicul, cat si dotarile tehnice avansate. In categoria SUV-urilor de lux se inscrie marca Mercedes Benz, cu modele extrem de versatile si atractiv de punct de vedere estetic. Performanta acestor masini este de invidiat, sunt moderne si sigure.

 

Motivul nr 4: Aspectul estetic impecabil

Masinile rulate din categoria premium castiga teren si din punct de vedere al aspectului estetic. Pe langa toate calitatile tehnice, design-ul este un factor determinant in decizia de achizitie, intr-un mod cat se poate de evident. Marcheaza puncte si in aceasta privinta SUV-urile, mai ales cele din gama brandului Mercedes Benz, care au un aspect – pur si simplu – WOW.

Daca vrei sa atragi toate privirile, cu siguranta un Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Coupe este o optiune mai mult decat inspirata in acest moment.

Peste 150 de modele SUV te asteapta la Auto-leasing.ro, nr.1 in vanzari auto Germania

Intr-o stare exceptionala, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic – asa se prezinta autoturismele din oferta celor de la Auto-leasing.ro. Profesionistii experti in vanzari auto Germania te asteapta cu multiple avantaje: garantie service, posibilitatea de a cumpara prin leasing auto si chiar sansa de a negocia la pret.

Toate masinile din portofoliul lor au un numar redus de kilometri si vin cu istoric service complet. Alege auto rulate perfecte, la preturi accesibile!

 

Date de contact

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment