Frumusețe sigură – despre cum să nu arzi parul cu placa, alături de ambasadorul L’Oréal Professionnel, Florin Noje

2020 ne-a făcut să realizăm că vrem să arătăm bine indiferent dacă ieșim sau nu din casă; cea mai lungă perioadă de izolare la domiciliu prin care am trecut ne-a impregnat ideea că frumusețea care doar se vede nu e reală; am înțeles, în sfârșit, că ce contează cu adevărat e frumusețea care se simte.

Când îți coafezi părul nu mai vrei doar să arate bine, vrei să te simți într-un anumit fel, fie că vorbim de eleganță, senzualitate sau jovialitate. Oamenii moderni au nevoie de soluții moderne, de aceea îndreptarea și coafarea părului trebuie să se facă prin sisteme revoluționare. Ambasadorul L’Oréal Professionnel, Florin Noje, ne povestește despre SteamPod 3.0 – sistemul de îngrijire de la care te aștepți mereu la mai mult. 

Felul în care arătăm oglindește și influențează starea noastră de spirit; după un an pandemic, vrem ca 2021 să ne aducă garanția stării de bine. Trendul principal al lui 2021 e să te simți cea mai bună variantă a ta, indiferent de zi și de ocaziile speciale care există sau nu. Să te simți cea mai bună variantă a ta începând de dimineața devreme până seara târziu, pentru că în 2021 e la modă să îți pese de tine, în primul rând. Frumusețea luxuriantă nu e doar un rezultat la care visezi, e întreg procesul care te duce acolo; frumusețea luxuriantă nu trebuie să îți ia mult timp și nu trebuie să fie greu de obținut.

Dincolo de a fi doar o placă profesională de păr, sistemul Steampod 3.0 by L’Oreal Professionnel îți propune cea mai avansată tehnologie cu abur, patentată pentru a-ți transforma părul nu doar într-unul coafat ca la un salon de infrumusetare in Bucuresti, ci și unul cu adevărat sănătos.

Indiferent de tipul de păr pe care îl ai, indiferent de frizura pentru care ai optat, Steampod 3.0 îți promite coafuri de durată într-un instrument care are la bază cinci ani de dezvoltare, iar îmbunătățirile nu se opresc aici. Un sistem premium în arsenalul tool-urilor moderne de beauty, Steampod îndreaptă părul prin puterea aburului rezultat din apă demineralizată – pentru ca părul să se bucure de puritate completă și lipsă desăvârșită de agresare.

Cu ce e diferit SteamPod 3.0 față de alte plăci de păr? Este o placă de păr revoluționară pe bază de abur.

Ce înseamnă acest lucru?

  •  are un rezervor încorporat în care vei turna apă distilată
  • vei selecta temperatura în funcție de părul pe care îl ai 
  • încălzirea excesivă nu este necesară. 

Plasează o șuviță de păr în mijlocul plăcilor și asigură-te că, pe parcursul deplasării aparatului, săgețile rămân orientate în jos. Pentru cele mai bune rezultate, glisează aparatul încet și uniform. SteamPod 3.0 este integrat în protocoalele de styling din salon și este și disponibil și pentru vânzare, pentru o coafare corectă și acasă. 

Iar când vorbim despre idei pentru coafat parul scurt sau lung cu cea de-a treia generație a sistemului Steampod, nu îți rămâne decât să îți dorești, pentru că orice look la care visezi se poate materializa; fie că vorbim de acel glass hair impecabil, bucle lejere sau mai conturate, coafuri de Hollywood sau doar un retuș rapid, Steampod 3.0 îți oferă look-ul la care ai visat și ceva mai mult de atât. Rezultatul? Păr fin și catifelat, scăldat în strălucire sănătoasă. Plăcile de îndreptare flexibile îți asigură distribuirea uniformă a aburului și o netezire impecabilă pe toată lungimea firului de păr, care nu se va mai simți uscat sau ars.

Dincolo de schimbarea de look pe care o aduce Steampod doar dintr-o singură trecere cu placa pe suprafața părului, îți promite ceva chiar mai important de atât: o experiență. În era modernă pe care o străbatem, am înțeles că timpul e cea mai valoroasă resursă pe care o avem, iar să pierzi jumătate de zi coafându-ți părul prin alte metode nu e o variantă fericită. Pentru că timpul tău contează, Steampod îți oferă o coafură impecabilă în cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu să poți ieși în lume și să faci lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Să îți coafezi părul nu trebuie să fie o corvoadă: dimpotrivă, trebuie să te bucuri de proces, să înțelegi care e drumul către frumusețea desăvârșită, să petreci timp cu tine pentru ceva care știi că o să te facă să te simți mai bine. Iar un instrument premium e calea sigură prin care poți face asta – frumusețea desăvârșită trece prin soluții moderne și inovatoare, pentru oamenii care vor mereu mai mult.

Iar când părul tău arată bine, tu te simți pe măsură: muncești mai bine, ai mai multă încredere, dăruiești mai mult; când vine vorba de păr, trebuie să alegi doar superlativul. Pentru că superlativul te face cea mai bună variantă a ta.

Un instrument premium de beauty și self-care, Steampod 3.0 îți aduce din tihna propriei case look-ul care spune De-abia am ieșit de la salon în fiecare zi; nu e niciodată vorba doar de păr – e vorba de felul în care părul te ajută să ajungi la cea mai bună variantă a ta, iar procesul e la fel de important ca destinația în sine.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment