Inceteaza sa-ti mai cauti sufletul pereche. Iata ce poti face

Dragostea pluteste in aer. Cu totii ne dorim sa ne gasim sufletul pereche si de cele mai multe ori tindem sa facem alegerile nepotrivite deoarece ne entuziasmam prea repede. Perfectiunea intr-o relatie nu poate fi atinsa niciodata. Oamenii sunt diferiti iar asta poate sa te uneasca mai mult cu partenerul tau sau sa iti creeze reale probleme in relatie.

Persoanele care cred prea mult in sufletul pereche se simt de cele mai multe ori incomplete si au in permanenta nevoie de cineva in jurul lor. O relatie nu este intotdeauna o imbunatatire, din contra uneori aceasta te poate trage in jos mai mult decat ti-ai imagina.

In loc sa iti cauti sufletul pereche mai bine incepi prin a avea o buna relatie cu tine. Iata ce  poti face:

Fa-ti o lista

Concentreaza-te pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine. Fa-ti o lista cu toate calitatile care sunt importante pentru tine cum ar fi: bunatatea, loialitatea, compasiunea, consecventa, perseverenta dar si multe altele. Trebuie sa stii exact cum iti doresti sa arate barbatul de langa tine si cum trebuie sa arate relatia ideala. Trebuie sa stii intotdeauna ceea ce vrei si cum sa se poarte cu tine barbatul din viata ta.

Incearca sa te cunosti mai bine si sa stii ceea ce vrei de la viata si de la o relatie. Personalitatea este foarte importanta la fel ca si intelegerea.

Analizeaza relatiile din jurul tau.

Observa relatiile din jurul tau si vezi cum decurg cu adevarat lucrurile. Oamenii pot parea fericiti dar de fapt realitatea sa fie alta. Intreaba-ti prietenii care sunt in relatii de lunga durata ce admira mai mult la partenerul sau si cum a facut ca totul sa mearga struna in relatia sa. Daca in schimb ai in anturajul tau un prieten care a divortat recent il poti intreba pe acesta de ce relatia sa nu a putut functiona si care sunt motivele pentru care a ales sa divorteze.  Trebuie sa intelegi ca pentru a pastra o relatie ai nevoie de comunicare , de intelegere, de respect si de fidelitate. Pe langa toate astea fiecare din noi avem anumite nevoie pe care trebuie sa ni le indeplinim. Daca iti reprimi toate aceste nevoi risti sa te frustrezi si sa nu fi multumita de relatia pe care o ai.

Tu esti o prioritate

Daca vrei sa ai parte de o relatie sanatoasa trebuie sa incepi sa lucrezi mai intai la tine. Petrece cat mai mult timp focusandu-te pe tine si incearca sa te cunosti mai bine. Indeplineste-ti toate obiectivele si asa te vei simti implinita. O relatie nu trebuie sa umple golul din viata ta, tu esti cea mai in masura sa faci asta. Incearca sa te dezvolti mai mult, sa ajungi sa ai parte de cariera mult visata , de o casa si de tot ce iti doresti. Abia in momentul in care te vei simti complet multumita de ceea ce ai realizat vei reusi sa iti construiesti relatia mult visata.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment