Kim Kardashian vorbeste despre sanatatea mintala a sotului Kanye West

Kim Kardashian a facut primele comentarii dupa izbucnirile comportamentale ale sotului Kanye West. Toate aceste izbucniri au pus sub semnul intrebarii sanatatea mintala a acestuia.

Ce a declarat artistul

Kanye West a anuntat ca va candida la presedentia Statelor Unite si ca incearca sa divorteze de Kim Kardashian de un an.  Mai mult decat atat acesta sustine ca Kim a incercat sa il inchida intr-un spital.

Kim nu a ramas indiferenta la aceste declaratii si a comentat „Așa cum mulți dintre voi știți, Kanye suferă de tulburare bipolară. Oricine a primit acest diagnostic sau are în viața sa pe cineva cu această afecțiune știe cât de complicat și dureros este să o înțelegi. Nu am vorbit niciodată public despre cum tulburarea lui ne-a afectat acasă, pentru că am vrut să protejez copiii, dar si dreptul lui Kanye la intimitate în ceea ce privește sănătatea sa”, a scris Kim pe Instagram.

„Dar, astăzi, cred că este momentul să vorbesc din cauza stigmei și a concepțiilor greșite când vine vorba de sănătatea mintală. Cei care înțeleg ce înseamnă bolile mintale si comportamentul compulsiv știu că familia nu are nicio putere decât dacă este vorba de un minor.  Oamenii care nu au trecut prin această experiență pot judeca sau pot să nu înțeleagă că de fapt individul în primul rând trebuie să-și dorească ajutorul, indiferent cât de mult încearcă familia și prietenii să i-l ofere”.  a contiunat aceasta.

„Înțeleg că soțul meu, Kanye, este subiectul criticilor pentru că este o figură publică, iar acțiunile sale pot provoca emoții și opinii puternice. El este un om uimitor, dar complicat, care pe lângă presiunea de a fi artist și om de culoare, care a experimentat pierderea dureroasă a mamei sale, trebuie să se confrunte și cu presiunea și izolarea amplificate de afecțiunea pe care o are. Cei care sunt apropiați de Kanye știu ce inimă are și înțeleg că uneori vorbele sale nu se aliniază mereu cu intențiile sale” a mai scris Kim.

„Faptul că este bipolar nu îi diminuează sau invalidează visurile și ideile creative, indiferent de cât de mari sau greu de obținut par pentru unii. Asta face parte din geniul său și așa cum ați văzut multe dintre visurile sale au devenit realitate” a mai mentionat vedeta.

Kim a mai facut un apel catre societate, ca oamenii sa se focuseze mai mult pe problema bolilor mintale „încercând să acordăm atenție celor care trăiesc cu această boală în momentele când au cea mai mare nevoie de ajutor”.

Vedeta a incheiat „Le mulțumesc celor care și-au exprimat îngrijorarea pentru Kanye, dar și pentru înțelegerea lor. Cu dragoste și recunostință. Kim Kardashian West”.

Kim este de parere ca familia este neputincioasa atunci cand un membrul din familie sufera de o problema mintala.  Aceasta sustine ca persoana in cauza este cea care ar trebui sa faca primii pasi pentru a obtine ajutor specializat. „Cine înțelege bolile mintale sau comportamentul compulsiv știe că familia nu are nicio putere pentru a face ceva, mai puțin în cazul în care acel membru al familiei este minor.” a mentionat aceasta.

Kim Kardashian este casatorita cu Kanye West din si au impreuna patru copii.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment