Obiceiurile care iti vor deteriora unghiile

Cu siguranta ai anumite obiceiuri care iti deteriora unghiile. Femeile acorda importanta modului in care arata si din acest motiv au  grija de unghiile lor.  Ca sa poti avea parte de un manichiura frumoasa trebuie sa ai unghiile frumoase si curate.

Iata obiceiurile care iti vor distruge unghiile

Folosesti prea des fixativ

Daca adori fixativul si daca obisnuiesti sa il folosesti des atunci trebuie sa stii ca iti vei deteriora unghiile fara sa iti dai seama de asta. Spray-urile contin 50% alcool care usuca unghiile si care le fac sa para fragile. Fixativul te poate ajuta sa ai parte de o coafura frumoasa dar iti strica manichiura.

Iti indepartezi cuticulele

Chiar daca manichiurista ta iti recomanda sa iti indepartezi cuticulele trebuie sa stii ca acea piele are de fapt menirea de a-ti proteja unghiile de infectii. Daca vei indeparta cuticula, unghiile vor deveni mai vulnerabile la germeni si la bacterii si asta poate duce la boli ale unghiilor.

Te folosesti de unghii prea des

Daca iti folosesti unghiile atunci cand vrei sa deschizi o doza de suc sau atunci cand vrei sa lipesti un autocolant pe pereti trebuie sa stii ca pui asupra lor o presiune prea mare, poate ca mai mare decat acestea ar putea face fata.  Toate aceste traume pot duce chiar la despicarea unghiilor.

Iti tii unghiile mult prea lungi

Cu toate ca unghiile lungi iti permit sa ai parte de o manichiura mai frumoasa trebuie sa stii ca acestea pot adaposti cu usurinta murdaria si bacteriile care in timp pot raspandi infectia. Unghiile false nu fac altceva decat sa iti deterioreze unghiile si sa le faca mai subtiri si mai firave.

Taie unghiile mici sau sa aiba o dimensiune potrivita astfel incat sa fii complet multumita de rezultatul final. Trebuie sa poti avea parte de o culoare frumoasa dar si de un model care sa te avantajeze.

Pastrezi oja pe unghie o perioada mai mare de timp

Poate ca nu ai timp mereu sa iti indepartezi oja sarita dar astfel risti sa iti deteriorezi unghiile, cu atat mai mult cu cat o lasi pe unghie o perioada mare de timp. Unghiile tale pot absorbi substante care sunt aplicate pe suprafata lor. Ofera-le unghiilor tale o pauza de la oja si le poti face tratamente care sa le pastreze mai frumoase si mai sanatoase.

Porti pantofi mult prea stransi

Daca vei purta un pantof de dimensiuni gresite atunci acesta iti poate provoca reale probleme la unghiile de la picioare. Incaltamintea trebuie sa fie aleasa cu grija astfel incat picioarele sa poata respira si ca unghiile tale sa poata fi sanatoase.

Inoti in piscina

Piscina este un loc plin de clor iar acesta te protejeaza de germenii si de bacteriile prezente in apa. Cu toate astea, clorul iti poate face unghiile sa para prea uscate si le poate irita. Daca iti place sa inoti in piscina atunci trebuie sa aplici un intaritor de unghii dar si un strat de oja transparenta care sa impiedice uscarea acestora.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment