Produse profesionale marca ROSALIND pentru saloanele de manichiuri moderne!

Enails.ro este un important distribuitor de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne din România. În foarte scurt timp, a ajuns să fie foarte cunoscut de către multe companii din industria de înfrumusețare, deoarece comercializează produse de o excelentă calitate cu care se lucrează foarte ușor. De asemenea, prețurile sunt foarte bune și comenzile se pot face foarte simplu în mediul online.

Ojă semipermanentă Rosalind, 7 ml – BO11

Enails comercializează foarte multe produse profesionale fabricate de către producători celebri în întreaga lume în domeniul NailArt: CANNI, FSM, VANELISA, ROSALIND, EVERIN, SILCARE, BASE ONE, etc.

Ojele semipermanente marca Rosalind sunt oje profesionale care pot fi utile în orice salon modern și profesionist de manichiură. Sunt foarte bine pigmentate și asigură o acoperire perfectă, nu numai pentru unghiile naturale ci și pentru cele artificiale.

Fiind un produs profesional, este și foarte rezistent. O manichiură realizată cu ojă semipermanentă profesională, rezistă timp de 3-4 săptămâni, chiar și în condițiile în care faceți treabă în casă.

Deoarece este un produs îmbunătățit cu vitamina A, va hrăni foarte bine unghiile și va întări placa unghiilor foarte bine. Recomandat pentru persoanele care suferă de unghii casante și moi.

Se aplică în mod clasic, la fel ca la celelalte produse de acest gen. Este nevoie de pregătirea unghiei înainte de aplicarea ojei și de un strat de soluție de tip BaseCoat, bine uscat. Apoi, oja se va aplica în unul sau în două straturi, în funcție de preferințele fiecărei persoane în parte. Uscarea tuturor straturilor se va face cu ajutorul lămpilor UV sau LED. Poate dura între 120 și 30 de secunde, în funcție de tipul lămpii.

Este nevoie de un ultim strat de Top Coat pentru a sigila foarte bine manichiura și pentru a oferi strălucire maximă, pe o perioadă îndelungată de timp. Îndepărtarea ojei Rosalind este foarte simplu de realizat. Fie cu ajutorul substanțelor clasice de tip Remover, fie cu ajutorul acetonei sau al pilei electrice, oja se va îndepărta repede, 7-10 minute.

Alte tipuri de produse interesante incluse în oferta magazinului Enails.ro

Sunt foarte multe modele de oje semipermanente incluse în oferta magazinului online Enails.ro. Oferta este recomandată mai ales saloanelor de manichiuri moderne care realizează manichiuri și pedichiuri foarte complexe. Puteți comanda online, în orice cantitate, geluri construcții de actualitate, kit unghii, decoruri unghii foarte interesante, tatuaje unghii, pudre acrilice moderne, Polygel pentru construcții, accesorii manichiuri, etc.

Toate produsele de pe site-ul companiei sunt și pentru persoanele particulare care doresc să își facă singure manichiurile acasă. Comenzile se livrează repede, pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport se realizează în mod gratuit. Aveți inclusiv posibilitatea de a returna produsele dacă nu vă plac, respectând condițiile impuse de companie, bineînțeles.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment