Transforma-ti apartamentul intr-un spatiu de lux

Se iti decorezi locuinta asa cum iti doresti poate fi extrem de costisitor. A avea o casa asa cum vezi la celebritati costa foarte mult bani. Covoarele, piesele de mobilier, oglinzile stau la baza unui design reusit si a unui spatiu de lux.

In cele de mai jos vei gasi cateva trucuri prin care iti poti imbunatati design-ul locuintei tale cu bani putini:

Pardoseala din esenta de lemn dur

Parchetul din lemn de esenta tare o sa iti ofere un aspect luxos in camera. Cu ajutorul lui iti vei pune locuinta in valoare. Mai exista si pardoseala triplustratificata de inalta calitate care o sa iti ofere un aspect al camerii de poveste. Stejarul este un lemn popular de esenta tare.

Plinte decorative

Plintele decorative reprezinta una dintre cele mai ieftine metode prin care ii poti oferi casei tale aspectul pe care il doresti dar fara a cheltui foarte multi bani. Poti angaja un profesionist care sa iti monteze plintele si sa stii ca va merita investitia. Daca vrei sa ai parte de un aspect mai elegant si mai rafinat poti vopsi modelul plintei in aceeasi culoare cu peretii.

Antichitati

Vrei o locuinta cu un aer vintage? Atunci tot ce poti face este sa investesti in cateva obiecte vintage. Articolele de acest gen iti vor pune in valoare locuinta. Cu ajutorul lor vei simti cum treci intr-o alta epoca iar casa ta va fi invaluita in mister si in eleganta. Nu este necesar sa cheltuiesti o avere, din contra poti cumpara cateva accesorii care sa se potriveasca perfect in locuinta ta. Cele mai populare si cele mai utile produse sunt: lampi, oglinzi, corpuri de mobilier dar si accesorii mici care sa iti imbunatateasca aspectul locuintei tale.

Linii curbate

O camera nu trebuie sa aiba doar linii drepte deoarece o sa para banala, din contra aceasta trebuie sa aiba linii curbate care sa o faca mai interesanta. Daca scopul tau este sa iti faci camera sa para mai scumpa atunci trebuie sa fii atenta la formele camerei. Liniile curbate pot fi oriunde, in accesorii, la oglinzi, lampi sau picioare de mobilier.

Articole metalice

Daca iti doresti sa ai parte de o locuinta de lux trebuie sa investesti in suprafete metalice. Este foarte important sa nu exagerezi cu asta . Trebuie sa investesti in frunze metalice, aurii sau argintii. O masa din alama sau cateva obiecte vintage de argint iti vor face camera sa para mult mai scumpa.

Produse din “aur”

Casa ta poate fi pusa in valoare cu ajutorul unor obiecte din “aur”. Produsele pe care le poti alege in aceasta culoare a luxului sunt:  plintele decorative, grinzile din lemn, pardoselile din lemn de esenta tare si rafturi de carti , placi de faianta cu mozaic sau orice alte accesorii care ar putea ajuta in creearea unui aspect luxos. Toate aceste detalii iti vor face locuinta mult mai sofisticata si o va ajuta sa para costisitoare.

Aceste mici trucuri te vor ajuta sa ai parte de locuinta pe care o doresti. Trebuie sa stii ce piese alegi daca vrei sa ai parte de un aspect cu totul aparte.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment