Tu ce sisteme de irigat folosesti? Prinde marile reduceri la produsele pentru gospodarii!

Pentru semanarea, cresterea si intretinerea plantelor, instalatiile de irigare sunt indispensabile in zilele noastre. Nu doar ca usureaza munca fermierului sau a agricultorului, dar iti si rentabilizeaza activitatea.

Nu exista mijloace mai eficiente care sa asigure udarea corespunzatoare a unei gradini, a unei suprafete agricole sau a unui spatiu verde, la ora actuala, decat cele mai moderne sisteme de irigat. Sistematizarea sau automatizarea proceselor repetitive este acum posibila prin intermediul instalatiilor de top, care te ajuta sa economisesti, sa iti cresti culturile si sa iti diminuezi eforturile. Tu ce sistem de irigat folosesti?

sisteme de irigat Regal Fermierul

Despre sistemele cu aspersie si microaspersie: care este diferenta dintre ele

Cele mai comune tipuri de instalatii se impart in doua categorii: sistemele cu aspersie si sistemele cu microaspersie. Primele enumerate sunt cele care folosesc aspersoare care imprastie apa, in timp ce a doua categorie face referire la sistemele ce folosesc aspersoare mici din care ies picaturi mici de apa.

Microaspersoarele se folosesc pentru udarea culturilor in substrat sau in sol, pentru a pregati solul inainte de insamantare si pentru irigarea primara in timpul insamantarii butasilor sau a plantelor tinere. Sistemele de irigatii prin aspersie, pe de alta parte, sunt cele care se folosesc pentru a iriga suprafete agricole cu mult mai extinse, precum udarea anumitor tipuri de culturi. Avantajul este ca plantele primesc apa uniform, iar solul va fi bine hidratat pentru a asigura alimentarea corecta a plantelor. Se poate automatiza.

 

Cum iti dai seama care este cea mai buna instalatie de irigatii pentru tine

Fie ca ai in vedere un sistem cu aspersie sau cu microaspersie, fie o instalatie de picurare, decizia ta de achizitie trebuie sa aiba in vedere nevoile specifice cu care te confrunti. Daca nu stii care sistem ti s-ar potrivi mai bine, raspunde la cateva intrebari care te vor ajuta sa decizi:

  1. In ce scop vrei sa folosesti sistemul de irigat
  2. Care este tipul si suprafata pe care vrei sa o hidratezi
  3. Care este bugetul de care dispui
  4. Care sunt preferintele tale ca utilizator

Nu trebuie sa iei decizia de unul singur, pentru ca exista consultanti in magazinele de profil, care te pot indruma spre cele mai bune solutii pentru nevoile tale, fara sa platesti consultanta. Asigura-te, insa, ca stii exact ce nevoi vrei sa rezolvi prin achizitia ta si ca ai studiat, la nivel minim, variantele pe care le ai.

 

Cauti cel mai bun sistem de picurare? 

Daca vrei un sistem care sa iti reduca in mod considerabil consumul de apa si sa iti cresti productivitatea, cumpara un sistem picurare sau cu aspersie / microaspersie de la o companie de renume. In oferta acestui magazin online gasesti cele mai calitative produse din acest domeniu, la un pret foarte bun. In plus, daca nu poti nicicum sa te decizi care este cel mai potrivit sistem pentru nevoile tale, primesti sfaturi avizate, consultanta si recomandari din partea expertilor magazinului.

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment