2020 – Poate fi anul perfect pentru a deveni mai spiritual

Anul 2020 a inceput mult prea intens. Gandeste-te la ce iti doreai atunci cand avea 10 ani  si descopera ce s-a schimbat. Este absolut normal sa evoluam, sa ne dorim lucruri diferite odata cu trecerea timpului. Exista vreun segment la care nu ai reusit sa lucrezi atat cat iti doreai? Daca acela este spiritualitatea atunci trebuie sa stii ca 2020 este anul perfect in care poti deveni mai spiritual.

Modalitatile prin care poti reusi asta

Tine un jurnal

Nu trebuie sa scrii in acel jurnal tot ce ai facut pe parcursul zilei. Cu siguranta ai parte de un program incarcat care nu iti permite sa stai si sa notezi fiecare activitate de-a ta. Cel mai bine este ca inainte de a te baga la somn sa scrii intr-un jurnal trei lucruri pentru care esti recunoscatoare in acea zi. Incearca sa faci acest lucru timp de 21 de zile dar fara cuvinte care sa se repete. Vei vedea cat de mult viata ta se va schimba atunci cand vei observa ca ai atat de mult lucruri pentru care sa fii recunoascatoare.

Calatoreste

Mergi in natura si bucura-te de ea. Poti incepe prin a face drumetii sau pur si simplu poti face un picnic intr-o padure.  Conectarea cu natura iti va aduce linistea de care ai nevoie.

Mediteaza

Meditatia ar trebui sa fie prezenta in viata noastra. Incearca sa iti rezervi cateva minute pentru asta in fiecare zi.   Nu ai nevoie mai mult de 5 minute pentru a medita. Meditatia te va ajuta sa privesti viata intr-o alta maniera.

Fa voluntariat

Ca sa poti deveni mai spirituala trebuie sa ii ajuti in primul rand pe altii. Foarte multe persoane cred ca solutia la asta este donatia unei sume considerabile de bani dar asta nu este suficient. Voluntariatul te va ajuta sa te dezvolti si sa devii o persoana mai buna.

Ai incredere in tine

In momentul in care devii mai spirituala vei realiza toata energia care te inconjoara. Te vei increde mai mult in intuitia ta si o vei urma mai des.  Vei vedea ca la final totul va merge asa cum iti doresti.

Fii deschisa la noutati

In momentul in care descoperi ceva nou trebuie sa te lasi captivat de el. Nu fugi de noutati, nu asta este ideea. Incearca ceva nou in fiecare zi asta te va ajuta sa te intelegi mai bine si sa descoperi ce iti place si ce nu iti place.

Fii sincera cu tine

Nu te mai amagi. Aceasta este cea mai mare greseala pe care o femeie poate sa o faca. Indiferent de cat de dureroasa este sinceritatea este mult mai buna decat sa traiesti intr-o minciuna continua. In momentul in care vei fi sincera cu tine vei reusi sa atragi si ceea ce iti doresti cu adevarat.

Daca vei tine cont de toate cele mentionate mai sus atunci vei reusi sa devii mai spiritual decat crezi. Incearca sa adopti cate o metoda in fiecare zi si vei avea parte de rezultatul pe care il doresti.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment