Acestea sunt celebritatile care implinesc 50 de ani

Varsta este doar un numar. Vedetele de mai jos implinesc 50 de ani dar nu isi arata deloc varsta. Unele vedete sunt entuziasmate sa inainteze in varsta deoarece asta le ofera posibilitatea de a-si  reevalua valorile.

Vedetele care au implinit frumoasa varsta de 50 de ani

Naomi Campbell

Supermodelul a implinit pe 22 mai varsta de 50 de ani. Desi nu a putut organiza o frumoasa petrecere aceasta a scris un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

„Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, urările de bine și binecuvântări! Sunt atât de recunoscătoare pentru că am oameni minunați în viața mea și pentru cei 50 de ani frumoși. Sincer, nu credeam că voi ajunge până aici. Fără voi, nu aș fi existat. Vă iubesc pe toți și însemnați foarte mult pentru mine. Și mama, îți mulțumesc pentru lecțiile de viață pe care mi le-ai dat.”

Melissa McCarthy

Celebra actrita va implini varsta de 50 de nai pe data de 26 august. Aceasta a transmis ca asteapta aceasta varsta cu drag.

„Cu cât ești mai bătrân, cu atât ești mai interesant ca personaj”

Uma Thurman

Actrita si fotomodelui Uma Thurman a implinit 50 de ani pe data de 29 aprilie. Este cunoscuta pentru rolurile sale din Kill Bill, Pulp Fiction dar si multe altele.

„Sunt norocoasă că am reușit să am o viață creativă. Personajele pe care le joc ca femeie matură sunt mult mai interesante față de cele pe care le jucam când eram tânără, așa mă simt mai bine” a mentionat aceasta.

Mariah Carey

Mariah Carey a implinit 50 de ani pe data de 27 martie si a sarbatorit alaturi de familie.

„Cred că vârsta ar trebui să rămână o necunoscută. Sincer, când îți atribui un număr, care e motivul pentru care ai face asta?”, a declarat vedeta.

Minnie Driver

Actrita Minnie Driver a jucat in filme celebre precum Debi Newberry, Skylar dar si multe altele. Aceasta a implinit varsta de 50 de ani pe 31 ianuarie.

„M-am săturat de acest „50 de ani este noul…” 50 a fost mereu 50. Femeile trebuiau să accepte că au îmbătrânit. Presupun că trebuie să fie îngrozitor pentru bărbați dacă devenim mai strălucitoare, atrăgătoare, ambițioase și emancipate cu cât îmbătrânim. #50″

Matt Damon

Matt Damon va implini varsta de 50 de ani pe data de 8 octombrie. Acesta a spus ca nu este deloc deranjat de faptul ca va imbatrani.

„Am făcut un interviu pentru Invictus cu Morgan Freeman și când cineva a zis că voi face 40 de ani, Morgan a zis că vor urma două decenii minunate în viața mea. Și să văd că un bărbat pe care îl admir spune asta – m-a ajutat destul de mult.”

Taraji P. Henson

Actrita va implini 50 de ani pe data de 11 septembrie, aceasta a declarat:

„Mă simt de parcă acum aș începe totul. Simt că încă mai am foarte multe de făcut. Bărbații nu au o limită de vârstă. Nu am văzut un bărbat care să se oprească din muncă din cauza vârstei. Așa că, de ce femeile ar trebui să aibă o limită? Încă suntem talentați, de ce ar trebui să nu mai lucrăm?”

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment